Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Beş doğum yaptım hiçbir çocuğum yaşamadı(Cennetin Çocukları )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 49734" data-attributes="member: 1049"><p style="text-align: center"><span style="color: red">EŞİMİ KALP KRİZİ SONUCUNDA KAYBETTİM. YANINDA OLSAYDIM,DOKTOR ÇAĞIRIR ONU KURTARIRDIM DİYE KENDİMİ SUÇLUYORUM</span></p><p></p><p><span style="color: black">Hiç kimse birlikte bu tür olaylar olduktan sonra şöyle olsaydı, böyle yapsaydım diye bir takım sebepleri düşünüp de kahrolmak hiç doğru değildir.</span></p><p><span style="color: black">Çünkü ölüm Allah'ın emridir, Allah'ın takdiridir. Herkesin alacağı ve vereceği nefes sayıları bellidir.</span></p><p><span style="color: black">Bu süreyi uzatmak ya da kısaltmak elimizde değildir.. </span></p><p><span style="color: black">Kalp krizinden ya da kaza geçirip öldü... Bunların hepsi birer sebeptir.</span></p><p><span style="color: black"> Herkesin eceli belirlenmiştir. Onu ne 1 saat önceye ne de 1 saat sonraya almak mümkündür.</span></p><p><span style="color: black">"Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin tümünü kabuk zanneder." </span></p><p><span style="color: black">Ölümün dış yüzü ürkütücü olsa bile, içi güzeldir.</span></p><p><span style="color: black">Cevizin içini bilmeyen içini de kabuk sanır.</span></p><p><span style="color: black">Halbuki, kabuğun içini bilen kabuğun içinde güzel bir nimetin olduğunu bilir.</span></p><p><span style="color: black">Tıpkı ölüm gibi, dış yüzü soğuk, ürkütücü ama iç yüzü iyi insanlar için çok güzeldir.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Hepimiz misafiriz, elimizdeki dünya malı da emanettir.</span></p><p><span style="color: black"><span style="color: black"> Misafir elbet bir gün gidecektir ve emanet sahibine verilecektir.</span></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 49734, member: 1049"] [CENTER][COLOR=red]EŞİMİ KALP KRİZİ SONUCUNDA KAYBETTİM. YANINDA OLSAYDIM,DOKTOR ÇAĞIRIR ONU KURTARIRDIM DİYE KENDİMİ SUÇLUYORUM[/COLOR][/CENTER] [COLOR=black]Hiç kimse birlikte bu tür olaylar olduktan sonra şöyle olsaydı, böyle yapsaydım diye bir takım sebepleri düşünüp de kahrolmak hiç doğru değildir.[/COLOR] [COLOR=black]Çünkü ölüm Allah'ın emridir, Allah'ın takdiridir. Herkesin alacağı ve vereceği nefes sayıları bellidir.[/COLOR] [COLOR=black]Bu süreyi uzatmak ya da kısaltmak elimizde değildir.. [/COLOR] [COLOR=black]Kalp krizinden ya da kaza geçirip öldü... Bunların hepsi birer sebeptir.[/COLOR] [COLOR=black] Herkesin eceli belirlenmiştir. Onu ne 1 saat önceye ne de 1 saat sonraya almak mümkündür. "Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin tümünü kabuk zanneder." Ölümün dış yüzü ürkütücü olsa bile, içi güzeldir.[/COLOR] [COLOR=black]Cevizin içini bilmeyen içini de kabuk sanır.[/COLOR] [COLOR=black]Halbuki, kabuğun içini bilen kabuğun içinde güzel bir nimetin olduğunu bilir.[/COLOR] [COLOR=black]Tıpkı ölüm gibi, dış yüzü soğuk, ürkütücü ama iç yüzü iyi insanlar için çok güzeldir. Hepimiz misafiriz, elimizdeki dünya malı da emanettir.[/COLOR] [COLOR=black][COLOR=black] Misafir elbet bir gün gidecektir ve emanet sahibine verilecektir.[/COLOR] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Beş doğum yaptım hiçbir çocuğum yaşamadı(Cennetin Çocukları )
Alt