Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Benimle Mutlu Ol...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kalbimin_sesinden" data-source="post: 16469" data-attributes="member: 1053"><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Benimle Mutlu Ol...</em></span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Üzügünüm gene bu sabah dertlerim yokladi beni,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Özlemimle gözlerim yollarda bekliyorum seni,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Korkma, isyanim yok, kusandim hasretini, sevgini,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Yalniz da kalsam senle de olsam bilirim degerini...</em></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Yalnizlik, senin degerinin ifadesi degildir benim icin,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Kalbim özleminle yaniyor müdavim icin icin,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Uzaklarda da olsan gül kokulu senin hasretin,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Sen yokken de beni büyülüyor essiz güzelligin...</em></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Sabrima isyani gölge yapmam, beklerim seni,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Seni beklemek benim icin güzelliklerin de efendisi,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Bir gün bana verirler insallah himayeni,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Nezaketler icersinde anarim degerini...</em></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Yol alinir sana bir gün yollara mani yok,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Canim yaniyor sevgili dertlerime care ol,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Ben buyum iste sevgili lütfen benden razi ol,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Istiyorum dogru mu bilmem ama sen benimle mutlu ol...</em></span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>(kalbimin_sesinden /02.08.2011/Istanbul)</em></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kalbimin_sesinden, post: 16469, member: 1053"] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Benimle Mutlu Ol...[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Üzügünüm gene bu sabah dertlerim yokladi beni,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Özlemimle gözlerim yollarda bekliyorum seni,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Korkma, isyanim yok, kusandim hasretini, sevgini,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Yalniz da kalsam senle de olsam bilirim degerini...[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Yalnizlik, senin degerinin ifadesi degildir benim icin,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Kalbim özleminle yaniyor müdavim icin icin,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Uzaklarda da olsan gül kokulu senin hasretin,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Sen yokken de beni büyülüyor essiz güzelligin...[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Sabrima isyani gölge yapmam, beklerim seni,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Seni beklemek benim icin güzelliklerin de efendisi,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Bir gün bana verirler insallah himayeni,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Nezaketler icersinde anarim degerini...[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Yol alinir sana bir gün yollara mani yok,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Canim yaniyor sevgili dertlerime care ol,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Ben buyum iste sevgili lütfen benden razi ol,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Istiyorum dogru mu bilmem ama sen benimle mutlu ol...[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I](kalbimin_sesinden /02.08.2011/Istanbul)[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Benimle Mutlu Ol...
Alt