Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Benim adım aşk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 16846" data-attributes="member: 3"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Var mı beni içinizde tanıyan?</span><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Yaşanmadan çözülmeyen sır benim.</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Kalmasa da şöhretimi duymayan,</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Kimliğimi tarif etmek zor benim...</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Bülbül benim lisanımla ötüştü.</span><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Bir gül için can evinden tutuştu.</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü.</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Yangınımı söndürmedi kar benim...</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Niceler sultandı, kraldı, şahtı.</span><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Benimle değişti talihi bahtı,</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Yerle bir eylerim taç ile tahtı,</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Akıl almaz hünerlerim var benim...</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Kamil iken cahil ettim alimi,</span><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Vahşi iken yahşi ettim zalimi,</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Yavuz iken zebun ettim Selim'i,</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Her oyunu bozan gizli zor benim...</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Yeryüzünde ben ürettim veremi.</span><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Lokman Hekim bulamadı çaremi.</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Aslı için kül eyledim Kerem'i.</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">İbrahim'in atıldığı kor benim...</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di.</span><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Hat'rım için yüce dağlar delindi.</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Bilek gücüm Ferhat ile bilindi.</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Kuvvet benim, kudret benim, fer benim...</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">İlahimle Mevlana'yı döndürdüm.</span><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Yunus'umla öfkeleri dindirdim.</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Günahımla çok ocaklar söndürdüm.</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Mevla'danım, hayır benim, şer benim...</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Benim için yaratıldı Muhammet!</span><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Benim için yağdırıldı o rahmet!</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Evliyanın sözündeki muhabbet,</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Enbiyanın yüzündeki nur benim...</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da</span><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Görünmezim cismim de yok, resmim de</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Dil üzmezim, tek hece var ismimde</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Barınağım gönül denen yer benim...</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'">Benim adım AŞK</span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><em><span style="font-family: 'Garamond'"></span></em></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 16846, member: 3"] [CENTER][B][SIZE=5][I][FONT=Garamond] Var mı beni içinizde tanıyan?[/FONT][FONT=Garamond] Yaşanmadan çözülmeyen sır benim. Kalmasa da şöhretimi duymayan, Kimliğimi tarif etmek zor benim... Bülbül benim lisanımla ötüştü.[/FONT][FONT=Garamond] Bir gül için can evinden tutuştu. Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü. Yangınımı söndürmedi kar benim... Niceler sultandı, kraldı, şahtı.[/FONT][FONT=Garamond] Benimle değişti talihi bahtı, Yerle bir eylerim taç ile tahtı, Akıl almaz hünerlerim var benim... Kamil iken cahil ettim alimi,[/FONT][FONT=Garamond] Vahşi iken yahşi ettim zalimi, Yavuz iken zebun ettim Selim'i, Her oyunu bozan gizli zor benim... Yeryüzünde ben ürettim veremi.[/FONT][FONT=Garamond] Lokman Hekim bulamadı çaremi. Aslı için kül eyledim Kerem'i. İbrahim'in atıldığı kor benim... Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di.[/FONT][FONT=Garamond] Hat'rım için yüce dağlar delindi. Bilek gücüm Ferhat ile bilindi. Kuvvet benim, kudret benim, fer benim... İlahimle Mevlana'yı döndürdüm.[/FONT][FONT=Garamond] Yunus'umla öfkeleri dindirdim. Günahımla çok ocaklar söndürdüm. Mevla'danım, hayır benim, şer benim... Benim için yaratıldı Muhammet![/FONT][FONT=Garamond] Benim için yağdırıldı o rahmet! Evliyanın sözündeki muhabbet, Enbiyanın yüzündeki nur benim... Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da[/FONT][FONT=Garamond] Görünmezim cismim de yok, resmim de Dil üzmezim, tek hece var ismimde Barınağım gönül denen yer benim... Benim adım AŞK [/FONT][/I][FONT=Garamond][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Benim adım aşk
Alt