Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Benide Ağlat Allahım...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 38342" data-attributes="member: 1222"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Allah' ım! Sen' den diliyor ve dileniyoruz: Gözlerimize yaş ver ve bizi ağlat!</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Merhamet etmen için. Sen' den uzak kalış hasretini duyamayışımıza ağlat!</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Gönlün sak sak oluşuna, ağyar ateşine yanışına, öyle ağlat ki, sineler kebap olsun … </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ondan bir bir feryat çıksın, meleği ve feleği velveleye versin. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Beni de ağlat; gece kadar karanlık ruhuma şefkat et de ağlat! </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ağlamalarıma dahi ağlamam lazim geldigi için aglat!</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bükülmüş şu kaddime, solgun ve olgun rengime, </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Burulmus boynuma ve kırık kalbime merhamet et de ağlat !</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Şu en sakin anda, sızlanışlara cevap verdiğin dakikalarda, kapkara gönlümle değil,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sen' den başkasına secde etmeyen başımla sana dönüyor, titreyen dudaklarımla ağlatmanı diliyorum. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Heyhat ki "merhamet, merhamet" diyeceğim an,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bir hail gibi günahlarım karşıma dikiliyor ve içimde yığın yığın burkuntu meydana getiriyor. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Allah' ım! Benim uzaklığım itibariyle değil,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sen’ in yakınlığın hürmetine kâlbime rikkat ver ve öyle ağlat ki, </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Kendimi kaybedeyim, yolunda ar ve haysiyetten geçeyim, ta "Bu delidir" desinler ...</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">"Gidip boynumda zincir ile Ravza-i Pak' a, o denli ağlayam ben ki, görenler hep beni dîvâne sansın" </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ola ki, düşen damlalardan bir tanesi aşkına düşmüş olur; İşte o, benim için ummanlara bedeldir. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Şehid kanı kadar aziz gözyaşları içinde nefesim kesilirken varlık sırrını bana duyur. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Şu kararsız gönlümü doyur.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Hicabımdan yüzümü saklamaya çalışayım.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Habibi' ne görünmek istemeyeyim.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Pişdarım ve ali rehberimden kaçayım. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sonra bir ali dîvan kurulsun.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ben zülüfleri dağınık, hıçkırıkları gırtlağında düğümlenmiş,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Yüzü karaların uğramadığı o dîvâna çagrılayım "La tüahizna" kalkanıyla huzura varayım.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Kirlerime göz yumup "bu da bizdendi" desinler; dilenciye bir mülk bağışlasınlar. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Çöl yolcusunu sevindirip bir bulut ve bir meltemle imdadıma yetişsinler. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sevincimden orada yığılıp kalayım. Gözyaşlarım içinde boğulayım</span></span></span></p><p><!-- / message --><!-- sig --></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 38342, member: 1222"] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=navy]Allah' ım! Sen' den diliyor ve dileniyoruz: Gözlerimize yaş ver ve bizi ağlat! Merhamet etmen için. Sen' den uzak kalış hasretini duyamayışımıza ağlat! Gönlün sak sak oluşuna, ağyar ateşine yanışına, öyle ağlat ki, sineler kebap olsun … Ondan bir bir feryat çıksın, meleği ve feleği velveleye versin. Beni de ağlat; gece kadar karanlık ruhuma şefkat et de ağlat! Ağlamalarıma dahi ağlamam lazim geldigi için aglat! Bükülmüş şu kaddime, solgun ve olgun rengime, Burulmus boynuma ve kırık kalbime merhamet et de ağlat ! Şu en sakin anda, sızlanışlara cevap verdiğin dakikalarda, kapkara gönlümle değil, Sen' den başkasına secde etmeyen başımla sana dönüyor, titreyen dudaklarımla ağlatmanı diliyorum. Heyhat ki "merhamet, merhamet" diyeceğim an, Bir hail gibi günahlarım karşıma dikiliyor ve içimde yığın yığın burkuntu meydana getiriyor. Allah' ım! Benim uzaklığım itibariyle değil, Sen’ in yakınlığın hürmetine kâlbime rikkat ver ve öyle ağlat ki, Kendimi kaybedeyim, yolunda ar ve haysiyetten geçeyim, ta "Bu delidir" desinler ... "Gidip boynumda zincir ile Ravza-i Pak' a, o denli ağlayam ben ki, görenler hep beni dîvâne sansın" Ola ki, düşen damlalardan bir tanesi aşkına düşmüş olur; İşte o, benim için ummanlara bedeldir. Şehid kanı kadar aziz gözyaşları içinde nefesim kesilirken varlık sırrını bana duyur. Şu kararsız gönlümü doyur. Hicabımdan yüzümü saklamaya çalışayım. Habibi' ne görünmek istemeyeyim. Pişdarım ve ali rehberimden kaçayım. Sonra bir ali dîvan kurulsun. Ben zülüfleri dağınık, hıçkırıkları gırtlağında düğümlenmiş, Yüzü karaların uğramadığı o dîvâna çagrılayım "La tüahizna" kalkanıyla huzura varayım. Kirlerime göz yumup "bu da bizdendi" desinler; dilenciye bir mülk bağışlasınlar. Çöl yolcusunu sevindirip bir bulut ve bir meltemle imdadıma yetişsinler. Sevincimden orada yığılıp kalayım. Gözyaşlarım içinde boğulayım[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] <!-- / message --><!-- sig --> [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Benide Ağlat Allahım...
Alt