beni kalplerinizden kovamazsınız

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Beni kalplerinizden kovamazsınız.

Bismillahirahmanirrahim.
Selam güzel insanlar. Hayatı anlamlı kılan insan denen ruhaniyetin . Idrak kapılarının açık olup. Ne kadar erdemli yaradılışını farketmesidir. Yıllardır düşünür, idrak ettiklerimi kendi yaşantımda yaşamaya ve yaşantımı ve düşüncelerimi paylaşa bilmek için en yakın olan kapılara koşmuşumdur. çaldığım kapılarda karşıma şeriat, tarikat , hakikat, ve marifet. Ilimlerine sahip bir çok alimlerin hayatlarını okumuş fikirlerinden hz kuranın ruhaniyetinin zenginliğine azalarım ve nevsimle şahit oldum. Bize bırakılan bu miras ve hazineleri sadece nakletmeye çalışan bir insanlar ordusu olduk. Artık aramızdan . Bu kadar ilim servetine rağmen . Hak aşığı, bir yunus emre, veya hz mevlana, seyid nesimi, veya imam gazali, imam rabbani gib, zatlar neden çıkmıyor. Bu zatlar islam dininin bağrından çıkmış birer yıldız gibi hayatın içinden kayıp gittiler. Bizler bu ilimlerin varisi vekilleri değilmiyiz.yaptığım çalışmalarda. çaldığım kapılarda bu günün insanı hepsi alim . Konuyu dinlemek veya anlamak zahmetine katlan madan. Hemen nefis kapısından haberi bile olmadığı konular hakkında yazı ve yorumlar yaparak.mualif oluyoruz sadece kendi doğrularımızın izinden yürüdüğümüz için hakikat bahçesinde bir adım bile atamıyoruz . Bu yüzdende artık aramızdan böyle alimler çıkmıyor. Allaha ne kadar şükretsek azdır. Hz muhammed efendimizin ahlakı . Ve onun ruhaniyetine indirilen hz kuranın ruhaniyeti kainatı kuşatmıştır. Bizler rabbimizi sevmese idik . Bizler onun resullerine inanmasa idik. Ve kitaplarına iman etmese idik . Bu gün bu sitede toplanıp kader birliği yapağacağımıza eylence sitelerine koşardık . Mademki bir aradayız. Bizi aramızdanda mevlanalar yunus emreler çıksın artık . Onlar demişler. En güzel şekilde bizlere anlatmışlar. Bu günki yüz yılın zamanın sahibi biziz . Biz ne diyoruz yüreklerimizde düşünüp hakikata geçirecek bir şey yokmu . Kazanımızda. Bizimde yarınımızın teminatı evlatlarımıza bırakacak. Vicdan aynasında bizlerde yarına bir miras bırakmayacakmıyız. Bazı kardeşlerim yazılarımın kendilerini yorduğunu söylüyor. Ben zaten nefislerinizi aklı muhammediyede düşünüp yormak için bu sitedeyim.artık islamiyet ve hz kuran hakkında .hz allaha ve onun rasulünün önüne geçmeden edeple kendi düşüncelerimizi yazalımki vicdan aynasında hak aşıklarının yüzü görünsün isimleri akıllarımıza kazınsın . Allah alimdir . Aeo

tüm yazılarım alıntı değildir

Üst Alt