Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Beni düşünme sakın... İyiyim ben..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 46649" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Bir sevdiğin olsun O rabbinin de sevdigi ,razi oldugu bir kul olsun...ve alıp seni gerekirse surukliye surukliye cennete götürsün...</span></p><p><span style="color: black">Ahh gonul dostum , din kardesim daha cook gencsiniz..</span></p><p><span style="color: black">daha cook yaralar alip o yaralar ile olgunlasip, pisip bazi gercekleri daha iyi anliyacaksiniz.. </span></p><p><span style="color: black">sevmek icin mangal gibi yurek iman, vicdan adalet herseyden once Rabbine bir kul oldugu bilincinde olmak lazim...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Hayatta Ozel durumumdan oturu cok agir yaralar, darbeler yedim ama Hamd olsun hic bir zaman insanlara ve insaliga olan umudumu, guvenimi yitirmedim.. </span></p><p><span style="color: black">cunku inaniyorum ki her insan Kerim dir.. yani ne kadar zaaflari da olsa yureginin bir yerinde bir guzeligi, iyiligi erdemligi tasidigina inaniyorum..</span></p><p><span style="color: black">bencilik,guvensizlik, sek suphe girdi mi sevgiyi yok eder...</span></p><p><span style="color: black">once sevdigimizi cook iyi bir insan olarak tanimak gerek... ondan sonra bir din kardesiimiz ve bir gonul dostu olarak anca bunlardan gectikten sonra gonul sevgisine temel atilabilir.. unutmayin.. burada tecrube konusuyor.. </span></p><p> </p><p><span style="color: black">benim de sevdigim bir insan var..onu icimde ayni bir SIR gibi sakliyorum simdilik... </span></p><p><span style="color: black">neden mi cunku herseyin bir zamani, adabi uslubu vardir...</span></p><p><span style="color: black">ehh benim yasimda benim durumumda olursan olaylara ve insanlara ,sevgiye bile bakis aciniz farkli olur..</span><!-- /haber --></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 46649, member: 1049"] [COLOR=black]Bir sevdiğin olsun O rabbinin de sevdigi ,razi oldugu bir kul olsun...ve alıp seni gerekirse surukliye surukliye cennete götürsün... Ahh gonul dostum , din kardesim daha cook gencsiniz..[/COLOR] [COLOR=black]daha cook yaralar alip o yaralar ile olgunlasip, pisip bazi gercekleri daha iyi anliyacaksiniz.. [/COLOR] [COLOR=black]sevmek icin mangal gibi yurek iman, vicdan adalet herseyden once Rabbine bir kul oldugu bilincinde olmak lazim... [/COLOR] [COLOR=black]Hayatta Ozel durumumdan oturu cok agir yaralar, darbeler yedim ama Hamd olsun hic bir zaman insanlara ve insaliga olan umudumu, guvenimi yitirmedim.. [/COLOR] [COLOR=black]cunku inaniyorum ki her insan Kerim dir.. yani ne kadar zaaflari da olsa yureginin bir yerinde bir guzeligi, iyiligi erdemligi tasidigina inaniyorum.. bencilik,guvensizlik, sek suphe girdi mi sevgiyi yok eder... once sevdigimizi cook iyi bir insan olarak tanimak gerek... ondan sonra bir din kardesiimiz ve bir gonul dostu olarak anca bunlardan gectikten sonra gonul sevgisine temel atilabilir.. unutmayin.. burada tecrube konusuyor.. [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]benim de sevdigim bir insan var..onu icimde ayni bir SIR gibi sakliyorum simdilik... [/COLOR] [COLOR=black]neden mi cunku herseyin bir zamani, adabi uslubu vardir...[/COLOR] [COLOR=black]ehh benim yasimda benim durumumda olursan olaylara ve insanlara ,sevgiye bile bakis aciniz farkli olur..[/COLOR]<!-- /haber --> [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Beni düşünme sakın... İyiyim ben..
Alt