Beni düşünme sakın... İyiyim ben..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
77775.jpg

Susuyorsam, hiç konuşmuyorsam ve söylediklerine boş gözlerle bakıyorsam; üzülme... İyiyim ben!

Saçlarıma takılıyorsa hayallerim, ruhum derin bir çöküntüyü yaşıyorsa bile geçer... Meraklanma SEN iyiyim ben....

İçime akan öfkeyle saldırıyorsam sağa sola, kırıp döküyorsam içindekileri geçer... Sakinleşirim ben!

Yeni bir başlangıç yapayım derken, bir yanım kederden azalıyorsa ve görmek acı veriyorsa sana; acele etme sakın... Bütünlenirim ben!

Aynı şeyleri konuşup, farklı anlamlar çıkarıyorsak ve o anlamlarla kararıyorsak; üzülme... Aynı dili öğrenirim ben!

Gecenin ayazını sen sanıyorsam ve yüzüme çarptıkça derin kesikler oluşuyorsa; vazgeçme... Biraz daha uğraşırsan parçalanırım ben!

Sen öyle tepkisiz, sen öyle hareketsiz bekle… Mükemmel bir egoyla yaşa ve düşünme... Çırpınır çabalar, hallederim ben!

Ben gülümsemeye çalışırken, kırılan yanlarımızı onarırken; sen öylece geç karşıma ve sus… Tepkisiz kal yine... İşte o zaman arkama bakmadan giderim ben!

Kendi vicdanını rahatlamak için yalanlar söyle kendine… Olgunlukla karşıla yaşananları… Gül geç içindeki yangına... Bilirim; vurdumduymaz tavırlarının gücüyle, iyileşirsin sen!

Son kez söylemek istedim… Beni düşünme sakın... İyiyim ben..!!!

(Alıntı)​

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Siniyorum tenha bir köşeye.. Sus, pusum işte böyle! Kırsamda, kırılsamda yok bir çare.. Yaksamda, yansamda, ateşime su dökme!
İyiyim ben böyle! Sensiz ama her nefeste, bir adım daha seninle...
Ama seninle, ama sensiz!
İyiyim ben böyle...
Sen ekim yağmurlarında bir damla gibi düştün ömrüme, ben kasımdan kalma bir gül gibi soldum gözlerinde...

Vurdun beni ah yar!
Vurulmadınmı sende? İki bedene tek can olmadıkmı biz seninle..
Anlamadın beni, nasılsın dedin belki, dokundun yüreğime ellerinle..
Yüreğin yeter bana, ellerin olmasın, gülüm solmasın, iyiyim ben böyle!
Varsın bir hayali yaşyorsun desinler, varsın bir deli gibi, şaşıyorsun desinler..

Varsın ellerimi kanatsın dikenlerim, kendime batarım, kendime ağlarım, iyiyim ben böyle!
Aşkı yaşadın benimle, belki hiç yaşamadığın bir aşkı..

Benim aşkım böyle! Beğenemedinse aşkımı, birde ayrılığımı yaşa, birde onu dene...!
Seni bilmem ama ben iyiyim böyle!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
56sustumiy3.jpg

Susmak güzel. Susmak hayırlı. Susmak dostluk alâmeti, yakınlık ve tanıdıklık işâreti. Yabancıya hâl anlatma sıkleti yok dostların yanında, dost hâlden anlar, dostların yanında rahatça susulur. Sâmi Efendi Hazretleri benim dünyama susmak sohbetleri ile girmiştir. Hani o, hâl lisânıyla bazı dostlarına:

-"Haydi bir saat susmak sohbeti yapalım." demiş de başlarını kalplerine eğip bir saat sükût ederlermiş. Susmak güzeldir.

Yanında susabildiğin dostlara şükür!Yanımda susan dostlara şükür..

kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sevdiğin olsun O rabbinin de sevdigi ,razi oldugu bir kul olsun...ve alıp seni gerekirse surukliye surukliye cennete götürsün...
Ahh gonul dostum , din kardesim daha cook gencsiniz..

daha cook yaralar alip o yaralar ile olgunlasip, pisip bazi gercekleri daha iyi anliyacaksiniz..
sevmek icin mangal gibi yurek iman, vicdan adalet herseyden once Rabbine bir kul oldugu bilincinde olmak lazim...

Hayatta Ozel durumumdan oturu cok agir yaralar, darbeler yedim ama Hamd olsun hic bir zaman insanlara ve insaliga olan umudumu, guvenimi yitirmedim..
cunku inaniyorum ki her insan Kerim dir.. yani ne kadar zaaflari da olsa yureginin bir yerinde bir guzeligi, iyiligi erdemligi tasidigina inaniyorum..
bencilik,guvensizlik, sek suphe girdi mi sevgiyi yok eder...
once sevdigimizi cook iyi bir insan olarak tanimak gerek... ondan sonra bir din kardesiimiz ve bir gonul dostu olarak anca bunlardan gectikten sonra gonul sevgisine temel atilabilir.. unutmayin.. burada tecrube konusuyor..

benim de sevdigim bir insan var..onu icimde ayni bir SIR gibi sakliyorum simdilik...
neden mi cunku herseyin bir zamani, adabi uslubu vardir...
ehh benim yasimda benim durumumda olursan olaylara ve insanlara ,sevgiye bile bakis aciniz farkli olur..<!-- /haber -->

Üst Alt