Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
bende bir züleyhayım, yusuf yusuf diye inleyen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="züleyhaa" data-source="post: 77607" data-attributes="member: 6254"><p>Herkese hayırlı günler, ben 3 sene önce biriyle tanışıp onunla sevgili oldum. O zamanlar dinimle ilgili biçok şeyi bilmezdim tabi, onunla 4 ay çıktık ve bir anda benden ayrıldı gitti. O kadar çok sevmiştim ki anlatamam,</p><p>onun beni terk ettiği gün eve geldiğimde namaza başladım ve 5 vakit Allahtan onu kaderime yazması için dualar ettim. O benim ilk sevgilimdi, ilk dokunduğum, ilk öptüğüm, kendimi kötü hissediyordum.</p><p>Yalvardım gözyaşlarımla onu Allahtan nasıl dilediğimi ben bilirim. Etmediğim dua kalmadı, deli gibi istedim yüreğim parçalandı isterken, başka kimseye nasip etme beni dedim, sen onu hayır et ve bana yaz dedim. 3 sene hiç görmedim hiç duymadım ve ben 3 sene kimseyle sevgili olamadım, olmuyordu bir türlü birşey engel oluyordu, tam birinden hoşlanacak gibi oluyorum, o hemen rüyalarıma giriyordu evlenmiş oluyorduk bir vakit sonra artık onu dilememeye başladığımı farkettim, onu unutmaya başladığımı hissettim. 3 senenin sonunda artık birinden hoşlanmaya başlamıştım, duydum ki o kişi de benden hoşlanıyormuş, tam sevgili olacakken, birden bir msj geldi, yıllardır dilediğim adam çıkıp gelmişti öyle sözlerle geldi ki anlatamam. O benim yıllarca Allahtan dilediğim insan nasıl hayır derim, sonra 2 ay tekrar sevgili olduk ve 2 ay nasıl kavga ettik anlatamam, saygısızlaştık, en son bir yanlış anlaşılma sonucu gözyaşlarıyla çekti gitti ve ben yıllar sonra farkettim ki hala oturup Allahtan onu diliyorum ve ben hala bir başkasıyla sevgili olamıyorum, hemen soğuyorum, bütün erkekler bana yabancı geliyor, ne kadar Allaha içimdeki aşkı bitir diye dua etsemde olmuyor, içimde daha çok büyüyor aşkı, Aklım çok karışık rüyalarımda hep onunla evliyim. Bazen düşünüyorum Allah bana nasip etmicek olsaydı 3 senenin sonunda bizi birbirimize hatırlatmazdı, sevgimi tekrar körükleyip tekrar dularıma koymazdı ama sonra diyorum ki neden yine aldı, elbet vardır bir hayır belki kıymetimizi anlayalım diye, belki başka bir sebepten ama ben onu hatırladım, içim kalbim yüreğim yine onla doldu, geleceği Allahtan başkası göremez orası ayrı peki sizin gönlünüze doğan nedir kardeşlerim onu dilemeye devam edeyim mi, hala onu seveyim mi, unutmak için başkasına gönül vereyim mi? sizin düşünceleriniz nedir? sizce bu benm kaderim mi???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="züleyhaa, post: 77607, member: 6254"] Herkese hayırlı günler, ben 3 sene önce biriyle tanışıp onunla sevgili oldum. O zamanlar dinimle ilgili biçok şeyi bilmezdim tabi, onunla 4 ay çıktık ve bir anda benden ayrıldı gitti. O kadar çok sevmiştim ki anlatamam, onun beni terk ettiği gün eve geldiğimde namaza başladım ve 5 vakit Allahtan onu kaderime yazması için dualar ettim. O benim ilk sevgilimdi, ilk dokunduğum, ilk öptüğüm, kendimi kötü hissediyordum. Yalvardım gözyaşlarımla onu Allahtan nasıl dilediğimi ben bilirim. Etmediğim dua kalmadı, deli gibi istedim yüreğim parçalandı isterken, başka kimseye nasip etme beni dedim, sen onu hayır et ve bana yaz dedim. 3 sene hiç görmedim hiç duymadım ve ben 3 sene kimseyle sevgili olamadım, olmuyordu bir türlü birşey engel oluyordu, tam birinden hoşlanacak gibi oluyorum, o hemen rüyalarıma giriyordu evlenmiş oluyorduk bir vakit sonra artık onu dilememeye başladığımı farkettim, onu unutmaya başladığımı hissettim. 3 senenin sonunda artık birinden hoşlanmaya başlamıştım, duydum ki o kişi de benden hoşlanıyormuş, tam sevgili olacakken, birden bir msj geldi, yıllardır dilediğim adam çıkıp gelmişti öyle sözlerle geldi ki anlatamam. O benim yıllarca Allahtan dilediğim insan nasıl hayır derim, sonra 2 ay tekrar sevgili olduk ve 2 ay nasıl kavga ettik anlatamam, saygısızlaştık, en son bir yanlış anlaşılma sonucu gözyaşlarıyla çekti gitti ve ben yıllar sonra farkettim ki hala oturup Allahtan onu diliyorum ve ben hala bir başkasıyla sevgili olamıyorum, hemen soğuyorum, bütün erkekler bana yabancı geliyor, ne kadar Allaha içimdeki aşkı bitir diye dua etsemde olmuyor, içimde daha çok büyüyor aşkı, Aklım çok karışık rüyalarımda hep onunla evliyim. Bazen düşünüyorum Allah bana nasip etmicek olsaydı 3 senenin sonunda bizi birbirimize hatırlatmazdı, sevgimi tekrar körükleyip tekrar dularıma koymazdı ama sonra diyorum ki neden yine aldı, elbet vardır bir hayır belki kıymetimizi anlayalım diye, belki başka bir sebepten ama ben onu hatırladım, içim kalbim yüreğim yine onla doldu, geleceği Allahtan başkası göremez orası ayrı peki sizin gönlünüze doğan nedir kardeşlerim onu dilemeye devam edeyim mi, hala onu seveyim mi, unutmak için başkasına gönül vereyim mi? sizin düşünceleriniz nedir? sizce bu benm kaderim mi??? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
bende bir züleyhayım, yusuf yusuf diye inleyen
Alt