Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ben yürürüm yane yane (ilahi ve şiir)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 46158" data-attributes="member: 3"><p><span style="font-size: 12px">Ben yürürem yane yane</span></p><p><span style="font-size: 12px">Aşk boyadı beni kane</span></p><p><span style="font-size: 12px">Ne akilem ne divane</span></p><p><span style="font-size: 12px">Gel gör beni aşk neyledi</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Gel gör beni beni aşk neyledi</span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Derde giriftar eyledi</span></p><p><span style="font-size: 12px">Gel gör beni beni aşk neyledi</span></p><p><span style="font-size: 12px">Gel gör beni aşk neyledi</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Gâh eserim yeller gibi</span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Gâh tozarım yollar gibi</span></p><p><span style="font-size: 12px">Gâh coşarım seller gibi</span></p><p><span style="font-size: 12px">Gel gör beni aşk neyledi</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Gel gör beni beni aşk neyledi</span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Derde giriftar eyledi</span></p><p><span style="font-size: 12px">Gel gör beni beni aşk neyledi</span></p><p><span style="font-size: 12px">Gel gör beni aşk neyledi</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Ben yunusu bi'çareyim</span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Dost elinden avareyim</span></p><p><span style="font-size: 12px">Baştan ayağa yareyim</span></p><p><span style="font-size: 12px">Gel gör beni aşk neyledi</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Gel gör beni beni aşk neyledi</span> <span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Derde giriftar eyledi</span></p><p><span style="font-size: 12px">Gel gör beni beni aşk neyledi</span></p><p><span style="font-size: 12px">Gel gör beni aşk neyledi</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 46158, member: 3"] [SIZE=3]Ben yürürem yane yane Aşk boyadı beni kane Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni beni aşk neyledi[/SIZE] [SIZE=3] Derde giriftar eyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Gel gör beni aşk neyledi Gâh eserim yeller gibi[/SIZE] [SIZE=3] Gâh tozarım yollar gibi Gâh coşarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni beni aşk neyledi[/SIZE] [SIZE=3] Derde giriftar eyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Gel gör beni aşk neyledi Ben yunusu bi'çareyim[/SIZE] [SIZE=3] Dost elinden avareyim Baştan ayağa yareyim Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni beni aşk neyledi[/SIZE] [SIZE=3] Derde giriftar eyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Gel gör beni aşk neyledi[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ben yürürüm yane yane (ilahi ve şiir)
Alt