Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ben Yokum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 24770" data-attributes="member: 1208"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">ben yokum </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Güzellik bu denli ucuzsa </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> ve bu denli çirkinse yaşamak </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> nankörse emek </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> çıkarsa her kapının anahtarı </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> ben yokum </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span> <span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> ben yokum </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> bir gecelik ilişkiler kadar değersizse aşk </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> parayla ölçülüyorsa dostluklar </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> ihanetler, savaşlar, karanlıklar üzmüyorsa </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> ve utandırmıyorsa yoksulluklar </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> ben yokum </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span> <span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> erdem bu denli küçükse </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> ve bu denli büyükse yalan </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> hayaller yoksa </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> umutlar yoksa </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> çiçek açmıyorsa sevda bahçeleri </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> özlemi anlatmıyorsa karanfil </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> ben yokum </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span> <span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> yaşam dediğiniz </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> zamanı tüketmek</span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> maviyi kirletmek</span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> yiyip yiyip yan gelip geğirmekse </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> doğru dostum ben aykırıyım </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span> <span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> varsın sizin olsun marklar, arabalar, dolarlar </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> sizin olsun, konfor lüks </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> şan, şöhret, mevki </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> bana bir dilim şiir </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> bir nebze sevgi yeter </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span> <span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> yeter </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> bir içten gülüş </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> bir tutam düş </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"> ve güneşin yedirengi</span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 24770, member: 1208"] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple]ben yokum [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple]Güzellik bu denli ucuzsa [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] ve bu denli çirkinse yaşamak [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] nankörse emek [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] çıkarsa her kapının anahtarı [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] ben yokum [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] ben yokum [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] bir gecelik ilişkiler kadar değersizse aşk [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] parayla ölçülüyorsa dostluklar [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] ihanetler, savaşlar, karanlıklar üzmüyorsa [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] ve utandırmıyorsa yoksulluklar [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] ben yokum [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] erdem bu denli küçükse [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] ve bu denli büyükse yalan [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] hayaller yoksa [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] umutlar yoksa [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] çiçek açmıyorsa sevda bahçeleri [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] özlemi anlatmıyorsa karanfil [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] ben yokum [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] yaşam dediğiniz [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] zamanı tüketmek[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] maviyi kirletmek[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] yiyip yiyip yan gelip geğirmekse [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] doğru dostum ben aykırıyım [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] varsın sizin olsun marklar, arabalar, dolarlar [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] sizin olsun, konfor lüks [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] şan, şöhret, mevki [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] bana bir dilim şiir [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] bir nebze sevgi yeter [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] yeter [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] bir içten gülüş [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] bir tutam düş [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=purple] ve güneşin yedirengi[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ben Yokum
Alt