Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ben Sustum Sen Anlat Dünyaya Acılarımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 24712" data-attributes="member: 1208"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Ben Sustum Sen Anlat Dünyaya Acılarımı</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"></span></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Uzun saçlı ateşlerde yandı hayallerim</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">bu yüzden hangi dala tutunsam yapraklar üşüyor</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">sonbahara düşüyor gölgem</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">devrilmiş ağaçlar gibi duruyor boynum bu yüzden</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">tutunduğum bütün dallar kırık</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">bütün yollar tutulmuş</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">ne yana dönsem deli rüzgar sarhoşluğu</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">ne yana dönsem uçurum boşluğu</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">bütün mevsimler sonbahar</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">bütün ayrılıklar kar</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">gelme ey yar</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">ey sevdalı mevsimlerin yaralı kızı</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Gülbahar</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Ben uzak dağbaşlarında ürpererek açan papatyayım</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">her koklayış bir sancı, her dokunuş bin acı</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">hasret bulutları gözlerimde duman duman</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">yağmur olur yağarım, sis olur ağarım uçurumlara</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">her gece yıldızlarla dertleşirim</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">rüzgarlara anlatırım acılarımı</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">sulara, ırmaklara, söylerim özlemlerimi</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">ve seni sevdiğimi</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">kirpiklerimden süzülen damlalar sızlatır yüreğimi</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">oturup ağlarım nisan yağmurları gibi...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Ben uzak dağ başlarında açan yapayalnız bir papatyayım</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">söyle ey rüzgarın sesi uçurumlar saklarmı yaraları</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">çözülmüşüm, dağılmışım</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">ne yana dönsem sonbahar</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">ne yana dönsem uçurum yaraları</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">şimdi başımda kar</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">dalımda rüzgar</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">gelme ey yar</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">ey yar</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">ey sevdalı mevsimlerin yalnız kızı</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Gülbahar</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Dört yanım riya</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">dört yanım ihanet</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">her gün bir kahpelik vurur beni sırtımdan</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">bu yüzden dinmiyor kanaması kalbimin</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Susmak kırgınlıksa</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">sustum işte ey yar</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">bir dağbaşı ıssızlığı gibi sustum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">yüreğim baştan başa kahpeliklerin isyanında kor</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Gelirsen hüzünlerime gel, özlemlerime gel</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">al sinene sar beni</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">kirlenmemiş bir sevginin kundağına sar</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">acılarımı acılarına kat</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">ben sustum sen anlat dünyaya acılarımı ...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Nuri CAN</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 24712, member: 1208"] [SIZE=3][COLOR=navy]Ben Sustum Sen Anlat Dünyaya Acılarımı [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=navy]Uzun saçlı ateşlerde yandı hayallerim bu yüzden hangi dala tutunsam yapraklar üşüyor sonbahara düşüyor gölgem devrilmiş ağaçlar gibi duruyor boynum bu yüzden tutunduğum bütün dallar kırık bütün yollar tutulmuş ne yana dönsem deli rüzgar sarhoşluğu ne yana dönsem uçurum boşluğu bütün mevsimler sonbahar bütün ayrılıklar kar gelme ey yar ey sevdalı mevsimlerin yaralı kızı Gülbahar Ben uzak dağbaşlarında ürpererek açan papatyayım her koklayış bir sancı, her dokunuş bin acı hasret bulutları gözlerimde duman duman yağmur olur yağarım, sis olur ağarım uçurumlara her gece yıldızlarla dertleşirim rüzgarlara anlatırım acılarımı sulara, ırmaklara, söylerim özlemlerimi ve seni sevdiğimi kirpiklerimden süzülen damlalar sızlatır yüreğimi oturup ağlarım nisan yağmurları gibi... Ben uzak dağ başlarında açan yapayalnız bir papatyayım söyle ey rüzgarın sesi uçurumlar saklarmı yaraları çözülmüşüm, dağılmışım ne yana dönsem sonbahar ne yana dönsem uçurum yaraları şimdi başımda kar dalımda rüzgar gelme ey yar ey yar ey sevdalı mevsimlerin yalnız kızı Gülbahar Dört yanım riya dört yanım ihanet her gün bir kahpelik vurur beni sırtımdan bu yüzden dinmiyor kanaması kalbimin Susmak kırgınlıksa sustum işte ey yar bir dağbaşı ıssızlığı gibi sustum yüreğim baştan başa kahpeliklerin isyanında kor Gelirsen hüzünlerime gel, özlemlerime gel al sinene sar beni kirlenmemiş bir sevginin kundağına sar acılarımı acılarına kat ben sustum sen anlat dünyaya acılarımı ... Nuri CAN [/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ben Sustum Sen Anlat Dünyaya Acılarımı
Alt