Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
İslam Büyüklerinden Hikmetli Sözler
Ben ol da bil.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="süreyya58" data-source="post: 24100" data-attributes="member: 1065"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #205867"><span style="font-family: 'Georgia'">“<span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Biri bana :Aşıklık nedir diye sordu.</span></span></span></span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #205867"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Dedim ki: Ben ol da bil.”</span></span></span></span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #205867"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #205867"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Sen aşıklığı nasıl bilebilirsin ki o bilgi kitaptan defterden öğrenilmez.</span></span></span></span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #205867"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Ateşi mangalda balı da kavanozda görmek bilmek değildir.</span></span></span></span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #205867"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Çünkü bu bilgi zevk bilgisidir;onu tatmayan bilmez.</span></span></span></span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #205867"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Bildim diyenin bilgisi sadece zandır.</span></span></span></span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #205867"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Madem öyle sen düşmeyi düşenden öğren, yanmayı pişmişten sor.</span></span></span></span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #205867"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Aşkın kokusunu da aşığın yanık nefesinden kokla.</span></span></span></span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #205867"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Bu işaretlerden yola çık ve aşkı bilmek için aşık ol. . .</span></span></span></span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #205867"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></span></span></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #205867"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Mevlana Celaleddin-i Rumi</span></span></span></span></span></span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="süreyya58, post: 24100, member: 1065"] [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][COLOR=#205867][FONT=Georgia]“[SIZE=4][COLOR=Green]Biri bana :Aşıklık nedir diye sordu. Dedim ki: Ben ol da bil.” Sen aşıklığı nasıl bilebilirsin ki o bilgi kitaptan defterden öğrenilmez. Ateşi mangalda balı da kavanozda görmek bilmek değildir. Çünkü bu bilgi zevk bilgisidir;onu tatmayan bilmez. Bildim diyenin bilgisi sadece zandır. Madem öyle sen düşmeyi düşenden öğren, yanmayı pişmişten sor. Aşkın kokusunu da aşığın yanık nefesinden kokla. Bu işaretlerden yola çık ve aşkı bilmek için aşık ol. . . Mevlana Celaleddin-i Rumi[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/B][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
İslam Büyüklerinden Hikmetli Sözler
Ben ol da bil.
Alt