Ben Mevlana Değilim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yusufsunnet2.jpg

Selamün Aleyküm..Beni Forumdan takip edenler bilir ki;Kendim Hem anneyim hem de Koruyucu anneyim..
yabancı asıllı bir bebeği,doğar doğmaz koruyuculuğunu,üzerimize aldık..neyse gel zaman git zaman derken ;
kalpleri buluşturan, ruhları kaynaştıran Rabbimin bana gösterdiği bir rüya ile bu bebeği almaya karar verdik..dünya ayağa kalksa da Allah istedikten sonra o olay vuku bulur!!

Allah cc istemedikce siz istiyemezsiniz..
İnsan, kader denilen trene binmiştir. Trenin içindeki yolcular trenin nizamnamesine uyar ama tren belli bir noktaya gider.
Eğer yolcular trenin nizamını bilmiyorsa rahatsız olurlar. Her şey bir nizam içinde....O yüzden olaylara Hikmet Gözüyle Bakmak gerekir..
ALLAH cc.hadiselerle de konuşur..kainatta hersey kendi dilinde bize bir sey anlatir..
ama kendini ilk olarak cözemiyen insan etrafindaki, kainattin Dillini nasil anliyabilir ki?
ALLAH'ın her işinde bir hikmet, bir gaye vardır...neyse ve Biz onu evladlik aldik..

şu an 7 yaşında islami özel ilkokul 2.sınıfa gidiyor.her sene takdir ve teşekkür belgesi alir ama okumak, yazmak, matematikten değil!!
ahlak, edep, haya ,ve Yillin en iyi karakter öğrencisi seçililir..utngc..

Cenab-ı Hak (c.c), İsra Suresi 97-98. ayetlerinde mealen şöyle buyuruyor:

"Allah, kimi doğru yola iletirse işte o, doğru yolu bulmuştur. Kimi de saptırırsa, böyleleri için O'nun dışında dostlar bulamazsın."

Yusuf icin yabancı asıllı eğitmenler derler ki: DNA de insanlik ,merhamet var!
Koruyucu Aile olduğumuz için evimize çok farkli çocuklar gelir..genellikle edepsiz, aile eğitiminden bihaber, terbiyesiz, arsiz,
melankolik, ruhsal, duygusal dengesizlik ,insanliktan nasipsiz aileden geldikleri için bazen geriliyor ve sinirlenebiliyorum..
bir de aileleri araya girmek isteyince Cinlerim Tepeme Çıkıyor derken..sırıtık.:,

Benim Mevlana oğlum gelir beni kucaklar ve derki :
"My beloved anneciğim yıkıcı değil, yapıcı ol !!Ben onlari hepsini tek, tek kardeşim gibi seviyorum "

ama benim bahaeddin! oğlum ben Mevlana değilim ki...cddvb..

Üst Alt