Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Ben Kimim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 56139" data-attributes="member: 3"><p>BEKLİYORUZ BAKALIM DOĞRUSUNU ANLATSADA ÖĞRENSEK KİMMİŞ </p><p></p><p>Hocam tamam doğrudur ama baksanıza <strong>ben tüm meleklerin secde ettiği insanım</strong> diyor,</p><p>bunu diyeceğine, tüm meleklerin secde ettiği insan <span style="color: Black">Hz. Âdem as,mın</span> nesliyim demesi gerekmezmiydihmmnn <span style="color: Black">yoksa bu profösör kardeşimiz Hz. Âdem as</span>,mı,ki</p><p>Hem ben kimim deyince insan kendini böylemi tanıtır, fani alemde hangi insan <span style="color: Black">Hz. Âdem as,ın nesli değilaassd..</span></p><p>mademki ben kimim diyorsun ohalde kim olduğunu, nereden gelip nereye gittiğini soyunu sopunu yaz,da kim olduğunu bizde bilelim değilmi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 56139, member: 3"] BEKLİYORUZ BAKALIM DOĞRUSUNU ANLATSADA ÖĞRENSEK KİMMİŞ Hocam tamam doğrudur ama baksanıza [B]ben tüm meleklerin secde ettiği insanım[/B] diyor, bunu diyeceğine, tüm meleklerin secde ettiği insan [COLOR=Black]Hz. Âdem as,mın[/COLOR] nesliyim demesi gerekmezmiydihmmnn [COLOR=Black]yoksa bu profösör kardeşimiz Hz. Âdem as[/COLOR],mı,ki Hem ben kimim deyince insan kendini böylemi tanıtır, fani alemde hangi insan [COLOR=Black]Hz. Âdem as,ın nesli değilaassd..[/COLOR] mademki ben kimim diyorsun ohalde kim olduğunu, nereden gelip nereye gittiğini soyunu sopunu yaz,da kim olduğunu bizde bilelim değilmi. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Ben Kimim?
Alt