Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Ben Kimim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 56090" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Selamun Aleykum..</span></p><p><span style="color: Black">Dun gece bu konuyu yazdiktan sonra odama cekildim ve gercekten kelimelerden siyrilip kendi kendime sordum..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ben Kimim?</span></p><p><span style="color: Black">rah.Haci Zehranin KIZI yim..ama acaba hic bir zaman gercekten HAKKI ile evlad olabilmismi idim?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ben kimim?</span></p><p><span style="color: Black">Ben bir Kulum..o zaman yuregime ,vicdanima aci,aci bir soru yoneldi acaba Ben gercekten HAKKI ile Allah-in bana bunca lutfettigi nimetlere karsi </span></p><p><span style="color: Black">O cc. a layik kul olabilmismi idim??</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ben kimim? </span></p><p><span style="color: Black">Ben Alemlere Rahmet olarak gonderilen Muhammed Musatafa sav.ummeti idim??</span></p><p><span style="color: Black">Sonra icim burkuldu..O Vahh ummetim vahh ummetim derken bizler icin Rabbine Dua ederken acaba Ben onun yolunda,</span></p><p><span style="color: Black">Ona yarasir bir sekilde o nu tmsil edip ummeti olabildi mi idim?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ben Kimim?</span></p><p><span style="color: Black">Ben hem anneyim ,hem analigim, hem de koruyucu Anne yim.. Allah-in emanetlerini korumak ve yetistirmek icin vebalini yuklenmistim..</span></p><p><span style="color: Black">ama acaba gercekten emanettim altinda olan bu cocuklara geregi gibi ilgi, sevgi, terbiye, insanlik verebilmis mi idim?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ben kimim?</span></p><p><span style="color: Black">Ben bir insanim..Insani kerem..Allah-in halife dedigi ulvi bir Mahluktum.</span></p><p><span style="color: Black">ama acaba Gercekten Allah-in bana verdigi degere HAKKI ile layik olabilmis midim.. halife yerine dunyaya hizmetci mi olmustum..</span></p><p><span style="color: Black">daha fazla devam edemedim.. agliyarak yerimden kalktim.. ve anladim ki Bana bir cok verilmis nimet ve gorevin hic birini tam olarak yerine getirememistim..</span></p><p><span style="color: Black">her seyim YARIM ve eksik idi..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Sanki Yarım kalmak için geldik bu fakirhaneye ..</span></p><p><span style="color: Black">bir yanimiz burada diger yanimiz ebedi hayatta....</span></p><p><span style="color: Black">yarım bırakmaya geçici lezzetler adına ne varsa..ahirette tamamlamaya..</span></p><p><span style="color: Black">Ne mutluluklar tamamlanır bura da ne de acılar yarım işte yalan olan dünyada ne varsa yarım.</span></p><p><span style="color: Black">Tamamlanmaya geliyorum bende ki noksanlıklar ile yüklendim yükümü yarım yamalak geliyorum.</span></p><p><span style="color: Black">Anınca seni ben hep yarım kaldım kulluktayetişemedim sanki doldurduklarımı döktüm de gene yarım kaldım.</span></p><p><span style="color: Black">Samedsin Gaffarsın sen diye umutlanıyorum yarım kalmışlığım canımı yaksa da umut düşüyor yüreğime bir an</span></p><p><span style="color: Black">Burada yarım da kalsa her şey senden uzak kalmak buduyor ne varsa bende kör sağır dilsiz olmaktan korkuyorum sensiz</span></p><p><span style="color: Black">Yarım olan her şey senle tamamlanır bilirim uzaklaştırma beni Rabbim senden uzaklaştırma.......</span></p><p><span style="color: Black">Beni Su garip fakiri lutfun ile tamamla .. </span></p><p>duaa..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 56090, member: 1049"] [COLOR="Black"]Selamun Aleykum.. Dun gece bu konuyu yazdiktan sonra odama cekildim ve gercekten kelimelerden siyrilip kendi kendime sordum.. Ben Kimim? rah.Haci Zehranin KIZI yim..ama acaba hic bir zaman gercekten HAKKI ile evlad olabilmismi idim? Ben kimim? Ben bir Kulum..o zaman yuregime ,vicdanima aci,aci bir soru yoneldi acaba Ben gercekten HAKKI ile Allah-in bana bunca lutfettigi nimetlere karsi O cc. a layik kul olabilmismi idim?? Ben kimim? Ben Alemlere Rahmet olarak gonderilen Muhammed Musatafa sav.ummeti idim?? Sonra icim burkuldu..O Vahh ummetim vahh ummetim derken bizler icin Rabbine Dua ederken acaba Ben onun yolunda, Ona yarasir bir sekilde o nu tmsil edip ummeti olabildi mi idim? Ben Kimim? Ben hem anneyim ,hem analigim, hem de koruyucu Anne yim.. Allah-in emanetlerini korumak ve yetistirmek icin vebalini yuklenmistim.. ama acaba gercekten emanettim altinda olan bu cocuklara geregi gibi ilgi, sevgi, terbiye, insanlik verebilmis mi idim? Ben kimim? Ben bir insanim..Insani kerem..Allah-in halife dedigi ulvi bir Mahluktum. ama acaba Gercekten Allah-in bana verdigi degere HAKKI ile layik olabilmis midim.. halife yerine dunyaya hizmetci mi olmustum.. daha fazla devam edemedim.. agliyarak yerimden kalktim.. ve anladim ki Bana bir cok verilmis nimet ve gorevin hic birini tam olarak yerine getirememistim.. her seyim YARIM ve eksik idi.. Sanki Yarım kalmak için geldik bu fakirhaneye .. bir yanimiz burada diger yanimiz ebedi hayatta.... yarım bırakmaya geçici lezzetler adına ne varsa..ahirette tamamlamaya.. Ne mutluluklar tamamlanır bura da ne de acılar yarım işte yalan olan dünyada ne varsa yarım. Tamamlanmaya geliyorum bende ki noksanlıklar ile yüklendim yükümü yarım yamalak geliyorum. Anınca seni ben hep yarım kaldım kulluktayetişemedim sanki doldurduklarımı döktüm de gene yarım kaldım. Samedsin Gaffarsın sen diye umutlanıyorum yarım kalmışlığım canımı yaksa da umut düşüyor yüreğime bir an Burada yarım da kalsa her şey senden uzak kalmak buduyor ne varsa bende kör sağır dilsiz olmaktan korkuyorum sensiz Yarım olan her şey senle tamamlanır bilirim uzaklaştırma beni Rabbim senden uzaklaştırma....... Beni Su garip fakiri lutfun ile tamamla .. [/COLOR] duaa.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Ben Kimim?
Alt