Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Ben Kimim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="YORGUN" data-source="post: 56070" data-attributes="member: 3123"><p>Kardeş Gönül,</p><p> </p><p>Şu anda tartışmakta olduğumuz konuda farklı düşünmüyoruz....</p><p> </p><p>Nedeni....</p><p> </p><p>Başlıktaki yazıda anlatmaya çalıştığım '' BEN'' yani '' İNSAN '' :</p><p> </p><p>1) Yüce Allah tarafından, Yüce Allahın kendi nefsinden TERTEMİZ ,PIRIL PIRIL bir RUH üflenerek yaratıldı mı..??</p><p> </p><p>2)Yüce Allah ''BEN'' i ,yani ''İNSAN'' ı yeryüzüne KENDİ HALİFESİ olarak gönderdi mi..??</p><p> </p><p>3) Yüce Allah '' BEN '' i , yani ''İNSAN '' ı yarattıktan sonra</p><p>tüm melekleri O 'na SECDE ETTİRDİ mi..??</p><p> </p><p>Bunlar ''BEN ''im ve '' İNSAN '' nın Yüce Allah nezdinde ne </p><p>kadar değerli olduğunu göstermez mi..??</p><p> </p><p>BÜTÜN MELEKLERİN SECDE ETTİĞİ İNSAN......</p><p> </p><p>Sizin ifadenize gelince :</p><p> </p><p><span style="color: black"></span></p><p> <span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"><strong>Bu ifadeniz ÇOK DOĞRUDUR......</strong></span></p><p> <span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"><strong>Yüce Allahın bize yaratılırken kendi nefsinden üfleyerek verdiği tertemiz ,pırıl pırıl RUH 'u kirletmeden muhafaza</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>edebildik mi..???</strong></span></p><p> <span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"><strong>O ruhu tertemiz muhafaza edemediysek...!!</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>O zaman Hak katında değerimiz azalır veya kalmaz.....</strong></span></p><p> <span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"><strong>YÜCE YARATANIN BİZLERE KENDİ NEFSİNDEN ÜFLEYEREK VERDİĞİ TERTEMİZ,PIRIL PIRIL RUHU</strong></span></p><p><span style="color: black"><strong>KİRLETMEDEN, O 'NA İADE EDEBİLME GAYRETİNDE OLALIM....</strong></span></p><p> <span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"><strong>SELAM VE DUA İLE...</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YORGUN, post: 56070, member: 3123"] Kardeş Gönül, Şu anda tartışmakta olduğumuz konuda farklı düşünmüyoruz.... Nedeni.... Başlıktaki yazıda anlatmaya çalıştığım '' BEN'' yani '' İNSAN '' : 1) Yüce Allah tarafından, Yüce Allahın kendi nefsinden TERTEMİZ ,PIRIL PIRIL bir RUH üflenerek yaratıldı mı..?? 2)Yüce Allah ''BEN'' i ,yani ''İNSAN'' ı yeryüzüne KENDİ HALİFESİ olarak gönderdi mi..?? 3) Yüce Allah '' BEN '' i , yani ''İNSAN '' ı yarattıktan sonra tüm melekleri O 'na SECDE ETTİRDİ mi..?? Bunlar ''BEN ''im ve '' İNSAN '' nın Yüce Allah nezdinde ne kadar değerli olduğunu göstermez mi..?? BÜTÜN MELEKLERİN SECDE ETTİĞİ İNSAN...... Sizin ifadenize gelince : [COLOR=black] [B]Bu ifadeniz ÇOK DOĞRUDUR......[/B] [B]Yüce Allahın bize yaratılırken kendi nefsinden üfleyerek verdiği tertemiz ,pırıl pırıl RUH 'u kirletmeden muhafaza[/B] [B]edebildik mi..???[/B] [B]O ruhu tertemiz muhafaza edemediysek...!![/B] [B]O zaman Hak katında değerimiz azalır veya kalmaz.....[/B] [B]YÜCE YARATANIN BİZLERE KENDİ NEFSİNDEN ÜFLEYEREK VERDİĞİ TERTEMİZ,PIRIL PIRIL RUHU[/B] [B]KİRLETMEDEN, O 'NA İADE EDEBİLME GAYRETİNDE OLALIM....[/B] [B]SELAM VE DUA İLE...[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Ben Kimim?
Alt