Ben kendime gelemiyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
duaedenkiz.jpg

Her traumadan sonra insanlar, bir süre hiç bir şey hissedemezler..kolay, kolay hiç kimseyi sevemezler...
Hani insanlar derler ya;öyle bir sarsıldım ki kendime gelemedim.
tekrar sevebilmeleri icin duygusal olarak kalbin hazır olmasi ve insanin İçindeki Yolculuktan sonra;
tekrar kendisine gelmesi ,kendisine dönmesi gerekir...yoksa kendisine gelemediği için beden kafesi BOŞ-tur...

İNSAN SEVDİKLERINE HİC BIR ZAMAN KIZAMAZ SADECE KIRILIR Kİ! BU DA COK HASSAS BIR RUHİ MADDE ÖTESİ BİR OLAYDIR..
VE HER YARANIN, HER İNSANIN İYİLESME VE TEKRAR ESKİSİ GİBİ OLABILMESİ FARKLIDIR CÜNKİ HEPİMİZ
COK FARKLI RUH VE DUYGU YAPISINI TASIMAKTAYIZ..
BİLDİĞİNİZ GİBİ YANIKLARDA 1.-2.-3. DERECEDE ASAMADA DENIR YANIK VUCUD
YANIGININ DERINLIGINE GÖRE ÖLÇÜLÜR VE İYİLESME SÜRECİ KENDİNE GELME ONA GÖRE DEĞİŞİR...

Ben kendime gelemiyorum. Sen beni bana getir Ya Rab.
Ya Rabbi yazdıklarımı yapmayı,yaptıklarımı yazmayı nasip et.
Sana hakkı ile bir mümin olmayı nasip et.Amin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Insanin kendine gelmesi ;insan, insana vesiledir..Meğerse Ben kendime en büyük ceza imişim... hy..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
giderim.jpg

Ben heryere gittim de bir tek kendime gelemedim‎...
Ey Kendim! Dediğim gibi kendine gel ,kendine!!Yoksa Rabbim Seni deprasyon ve panik atak ile kendine getirmesini bilir..
Gönül sızım sana diyorum ey Dost Sen anla...

selahattin

Kurallara Uymadı
Üyemiz
kendine gelmesi çok zor bir iş.keşke kolay olsaydı.yaklaşık olarak 10 yaşımdayım.hala kendime gelemedim.yunus emre hz. 40 yılda gelmiş.bakalım biz kaç yılda geleceğiz:(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
insan.jpg

Bu Gün ;insan,İnsanı İnsan Yapan Cevher: Ruh Aktüel Psikoloji diye bir konferansa katıldım...çok Boş ve Anlamsız geldi..
neyse en son konuşmaci ben idim... konuşma yapmak istemediğimi bildirdim !nedeni sordular..

-İnsanların kalbine,ruhuna dokunabilmek için;Kendimden ,Nefsimden geçmem gerek,yoksa ne Size ne de kendim'e gelemiyeceğim size bir faydam dokunmaz diyerek müsaade istedim...
insani,Ruhu Kalbi keşfetmek için dokunmak,hissetmek insan olmak gerekir..
Allah de Kalbim Allah..bunlar beni anliyamaz ben bu olaya,bu konuya insanlik, hikmet Gözü ile bakıyorum onlar ise Ticaret ve araştırma gözü ile biz ortak bir noktada buluşamayız...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Nasıl biliyorsan öyle yap,Bir dilek dilemeye bile mecallim yok...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Her seferinde sen bizim sorunlarımızın yolunda güzelliklere vesile oldun bu seferde Allah cc bizi senin güzelliklerine vesile etsin inşallah... Belli ki sıkıntın var yaradan kapısında bekliyorsun tez şifa gelir inşallah ben ve forum ailesindeki kardeşlerimiz yanındayız elimizden geleni Rahman olan Allahın rızası ile yapmak için gönül dostum.

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Es-Selamu Aleyküm Hocam. Hayırdır inşaAllah hüzünlüsünüz?..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Es-Selamu Aleyküm Hocam. Hayırdır inşaAllah hüzünlüsünüz?..
Ve Aleykümselam Allah Razı olsun Hayırdır! Hayırdır !inşaAllah gerçekler ile yüzleşmeye hazırlanıyorum...hy..

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykümselam Allah Razı olsun Hayırdır! Hayırdır !inşaAllah gerçekler ile yüzleşmeye hazırlanıyorum...hy..
hayırdır işallah gönül hocam.işallah önemli bir sorun yoktur.değerli bir insansınız.neyse sorununuz Rabbim hayırlısıyla üstesinden gelmenizi nasip etsin.Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ruh hâlim,Yazdıklarıma,yansımakta....
Anladım ve öğrendim ki, iç dünyamda denge kuramazsam , dışta dengem bozulup deprasyona girebiliyorum.. Cümle kulların ile birlikte, ruh,akıl, vicdan,bedenim ile dengede olayım, dengede kalayım ve dengede olunmasına katkıda bulunayım, ne olur Allah'ım.

ben kendime gelemiyorum!!Dilim aciz kuvvetim yok,kelimeler yetersiz, nasıl desem bilmiyorum ;tek bildiğim Halâ kendime gelemedim
...

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
İçersinde bulunduğunuz "hal", sizleri, manevi anlamda, "tefekkür"e, "ihlas" ve "huşu"ya davet ediyorsa,
Bu "hal" sizler için övünülecek bir durumdur!
Allahü Teala manevi derinliğinizi ziyade eylesin.
Selam ve Dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ruh hâlim,Yazdıklarıma,yansımakta....Bu gün çok hüzünlüyüm...

Yâkub A.S ) şöyle dedi: “Ben kederimi ve hüznümü sadece Allah'a arz ederim (şikâyet ederim).
Ve sizin bilmediğiniz şey(ler)i ben Allah'tan (Allah'ın bildirmesi ile) bilirim."
12 / YÛSUF - 86

Ben kederimi de hüznümü de Seher vaktinde sadece Allah'a arz ederim...O cc. halimi bilmiyor mu...?

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Bazen gönlünü bir hüzün kaplıyor.. Nedeni ni bilmiyorsun "O" biliyor! gönlün hüzünlüyse bil ki! ya rabbin seni görmek istiyordur secde de, yahut sen buluşmak istiyorsun, dertleşmek istiyorsun rabbinle...

Kalbimin Hüznü sana döndürecekse rabbim! ben hüzün denizinde boğulmaya talibim...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Şu kısacık ömrümde hep kendi zırhımı kendim giydim...Yanımda ailem var dı ama yoktu! Hep dik durma savaşı verdim; yenildim, yoruldum, usandım, pes ettim ama hiç bir an ümidimi kaybetmedim.. Çünkü, her şeyi gören rabbim; benim halimi de görüyor diyordum hep..

Bir şey isterken insanlardan değil her zaman rabbimden isterdim.. Çünkü insanlar çoğu zaman verdiği sözü tutmuyorlar.. Seninle işi bitti mi! senden artık menfaati yoksa artık onun yanında bir HİÇ sin.. Ne kadar da nankörsün insanoğlu değil mi? bu yaptıklarını görmüyor mu sanıyorsun rabbim?
Ben sana havale ettim Allah'ım acı verenleri de, sadece görüntüde bana iyi görünenleri de, kibirlileri de, hep kendini düşünen bencilleri de, kalbi fitne ve fücurdan kapkara olmuş zalim nefisli sözde Müslümanları sana havale ettim Allah'ım sen benim niyetimi de vicdanımı da bilensin...

Hiç kimsenin yok malında mülkünde gözüm, benim derdim bir avuç huzur...
Rabbim senin katında her şey çoktur! sınırı yoktur lütfunun, sensin yaratan, sensin en büyük yardımcı, senden yardımını, her şeye karşı; Efendimiz 'e(s.a.v) verdiğin o büyük takati, dermanı istiyorum...Sen mazlumun rabbisin, zalimi sevmezsin...Nefsime uyup zalim olmak istemem bana yardım et ey rahmeti, merhameti bol olan rabbim...AMİN

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gsizimyusuf.jpg

bazen kelimeler yetmez yürektekini anlatmaya ..
ama Hâl-Ene kendime gelebilmiş değilim, zaten insan ,zaman-mekân değiştirince sinir merkez sistemi birden bir An-da adapte olamıyor..
Bedenen, Fiziken bir yere gidiyorsunuz ama Ruhen, alışkanlığın, uyku ,hayat düzeninizin adapte olabilmesi için biraz zamana ihtiyaç vardir...

Silkelenip kendime gelmek istiyorum. Yalnız nereye silkeleneceğimi bilmiyorum...
Foruma gelmeden önce kendime gelmem gerek ki foruma bir faydam olabilsin...

Kaderin her şeyi güzeldir…yeter ki Sen Kaderinden ve Kaderin Sahibinden razı ol...

Her gün kendisini ziyarete gelen dervişe şeyhi der ki:
- “Her gün bana geleceğine bir gün kendine gel ..

Üst Alt