Ben kapanmak istiyorum

H

haceerr

Kayıtsız
Misafir
Merhaba!! Ben 14 yasindayim, anneme ben kapanmak istiyorum dedim fakat o daha erken dedi. Sizce de boyle mi? ama icimde de ccook bir istek var ve yapabilcegime inaniyorum.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Merhaba!! Ben 14 yasindayim, anneme ben kapanmak istiyorum dedim fakat o daha erken dedi. Sizce de boyle mi? ama icimde de ccook bir istek var ve yapabilcegime inaniyorum.

Merhaba kardeşim, annenin söylediği doğru değil! 14 yaş kapanmak için erken değil. Anneni uyar, kapanmana engel olmakla vebal almasın.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Dünya güzeli kızcem;ben senden 2,3 yaş daha küçükken din kültürü ahlak bilgisi öğretmenimin Allah sevgisini bize aşılaması ile bende kapanmak istedim ve Annem de tıp kı senin Annen gibi erken dedi,izin vermedi ama kapanmak bana yıllar sonra yine nasip oldu, nasıl mı? Allah dileyince kul birşey yapamıyor. Hidayeti Allah verir, kul engel olamaz nasipte olana, inşallah dua edeceğim senin için annende anlasın seni ve yüreğindeki Allah sevgini ve emirlerini tutmaya olan isteklerini... inşallah kapanırsın ve annenede örnek olursun müslümanlığınla. Ayrıca tam zamanı ağaç yaş iken eğilir hacer kızımız. Ama sende dua et olurmu canı gönülden çok isteyerek. Allah'a emanet ol dualarım senin içinde olacak güzel kızımız.

Üst Alt