selamunaleyküm ben merve 14 yaşındayım okuyorum 8.sınıfta dönemin başında bi çocukla tanıştım aslında ilk başta hoşlandım sadece sonra onun arkadaşıyla konuşurken söyledim arkadaşına oda bunu ona söylemiş ertesi gün çıkmaya başladık aslında çıkarken hiç bişey hissetmiyodum sadece tipi davranışları çok hoşuma gidiyordu sonra 20 gün kadar çıktık tabi ben bu arada bir çok zorluklarla karşılaştım ve yinede onu bırakmamak için elimden geleni yaptım tam bütün sıkıntılarım bitti derken benden ayrıldı sonra bi anda çok bağlandım ya çıkarken seviyodum farkında değildim yada ayrıldıkdan sonra anladım bilmiyorum ama çok kötü bağımlısı oldum ayrılılalı 5 ay oldu benim onu sevdiğimi biliyodur diye düşünürken bilmiyomuş beni kendinden üstün tuttuğu için beni sevemez o diye düşünüyomuş bunu da kendim öğrenmedim daha fazla tek taraflı acı çekmeye dayanamadım ve facebook da sahte bir hesap açtım o kişi benim arkadaşımmış söylediklerinden benim haberim yokmuş ve kavgalıymışız intikam alamak istiyomuş gibi yaptım ve söyledim oda beni korudu ve ben onla konuşucam hiç bişi yapamzsın ben sana yardım edemem falan dedi başka birini sevidğini ve benim onu sevdiğimi bilmediğini ve benim ondan daha iyilerine layk olduğumu söyledi sonra iki hafta oldu ve hiç bi şekilde benle konuşmadı beni görüncede masumca gülüyo benim yaşımı küçük görebilirsiniz böyle şeyler için ama gerçekten çok sevdim ve pes edemiyorum hala kazanmak için çabalıyorum ve hala istiyorum onu napıcağımı bilemiyorum artık lütfen yardım edin