es-Selamu Aleyküm.
Öncelikle karşındaki insanın rızası olmadığı için kul hakkına girmişsin. Evvela o kişiden helallik almalısın. Bu tür günahlarda hem Allahu Teala'ya hem de kula karşı sorumlu olunur. Helallik aldıktan sonra tövbe etmelisin. Af etmez diye bir şey diyemeyiz.
Bu şekilde bir hadis vardır. Bir adam hurma isteyen bir kadına iyi hurmalar içerde diyerek içeri sokmuş ve elinden tutmuş. Kadın Allah'tan kork dediği an adam durmuş. Pişman olmuş... Hz. Ömer'e gitmiş ben böyle böyle yaptım demiş: Hz. Ömer tövbe edip bu konuyu kendine ört git! demiş. Adam dayanamamış Hz. Ebubekir'e gitmiş: Hz. Ebubekir de tövbe edip bu konuyu kendine ört git! demiş. Adam hala içi içini yiyor bu sefer gitmiş Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem'e. Artık kendi kaşınmış, vahiy merciisine geldiği için Peygamberimiz s.a.v. hatanı ört git dememiş; Alla'tan ne hüküm gelecek bekle diye buyurmuştur. Sonuç: Bizle ikindiyi kıldın mı? İki namaz arası günahını siler atar buyrulmuştur. Bu zat hakkında ayet inen bir zattır. Ama Hz. Ömer ve Hz. Ebubekir'in dediği gibi (önce helallik al) tövbe edip bu konuyu kendine ört, git! diyorum