Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Namaz
Ben bişey sormak istiyorum kardeşim ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Turab" data-source="post: 53084" data-attributes="member: 2"><p><strong>kamet farzlarda getirildiği için aklım takıldı, biri vitir bira sabahın sünnetinin kazası</strong></p><p>- Evet düzeltelim hemen zaten sünnet ve vitir namazlarında kamet getirilmez. O nedenle kazasında da getirilmez. Kamet farz değil sünnettir. Farz namazında ve kazasında da kamet getirmemiş olsan, sadece sünnete uymamış olursun namazın sahih olur.</p><p></p><p><strong>abdest kısmında hani israfın her türlüsü haramdır hadisinden yola çıkarak aklıma takıldı</strong></p><p>-Sorunda abdestimin bozulup bozulmadığını bilmiyorum demişsin kardeşim. Bunu bilmiyorsan abdest alman gerekir. Burada israfla alakalı birşey yok. Ancak Abdestin olduğunu biliyorsan ve abdesti tazelemek istiyorsan burada israfı düşünebilirsin. Çok hassassan bu konuda, abdestini de hatırlıyorsan tazelemezsin abdestini, ibadetine devam edersin. Abdestini hatırlamıyorsan, abdest alman şarttır.</p><p></p><p><strong>namazı iade nası oluyor biraz açar mısın ?</strong></p><p>-Namazın iadesi namazı tekrar baştan kılma manasında. Baştaki sorunla ilgili cevap için <a href="https://www.islamiforumlar.net/islami-soru-ve-cevaplar/24910-namazda-kacinci-rekatta-oldugunu-unutan-kisi-nasil-davranmalidir.html" target="_blank">buradan</a> faydalanabilirsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turab, post: 53084, member: 2"] [B]kamet farzlarda getirildiği için aklım takıldı, biri vitir bira sabahın sünnetinin kazası[/B] - Evet düzeltelim hemen zaten sünnet ve vitir namazlarında kamet getirilmez. O nedenle kazasında da getirilmez. Kamet farz değil sünnettir. Farz namazında ve kazasında da kamet getirmemiş olsan, sadece sünnete uymamış olursun namazın sahih olur. [B]abdest kısmında hani israfın her türlüsü haramdır hadisinden yola çıkarak aklıma takıldı[/B] -Sorunda abdestimin bozulup bozulmadığını bilmiyorum demişsin kardeşim. Bunu bilmiyorsan abdest alman gerekir. Burada israfla alakalı birşey yok. Ancak Abdestin olduğunu biliyorsan ve abdesti tazelemek istiyorsan burada israfı düşünebilirsin. Çok hassassan bu konuda, abdestini de hatırlıyorsan tazelemezsin abdestini, ibadetine devam edersin. Abdestini hatırlamıyorsan, abdest alman şarttır. [B]namazı iade nası oluyor biraz açar mısın ?[/B] -Namazın iadesi namazı tekrar baştan kılma manasında. Baştaki sorunla ilgili cevap için [URL="https://www.islamiforumlar.net/islami-soru-ve-cevaplar/24910-namazda-kacinci-rekatta-oldugunu-unutan-kisi-nasil-davranmalidir.html"]buradan[/URL] faydalanabilirsin. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Namaz
Ben bişey sormak istiyorum kardeşim ...
Alt