Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Ben Benden Çok Sen(c.c)’inim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 39874" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Gülüşüm, iyiliğim, hayam, edebim Sen’in eserin.. Kusur, günah, utanmazlık benim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Elim, kolum, titreyen dilim, ağrıyan yerlerim, sağlam bildiklerim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Hepsi, hepsi Senin…</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Ben benden çok Sen’inim…</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Benim olmayana nasıl leke sürerim. Sen’in emanetine nasıl ihanet ederim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Hata benim, rahmet Sen’in;</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Acz benim, güç Sen’in;</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Utanç benim, şan Sen’in..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Affımı dilerim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Sen istedin manayı, doldurdum içime masivayı</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Kim doldurabilir Sen’in yerini, kim anlar kırıklığımdan, kime akar gözyaşlarım..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Kim anlar yanan yüreğimin sancısını..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Ellerim kime açılırdı kapın olmasaydı</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Sarmasa rahmetin ta ciğerime kadar nasıl nefes alırdım..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Sen Hayy’sın ya nefes alırım.. Sen yanımdasın ya ümit bağlarım..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Gözlerimden yaş olur düşerim biçare ellerime</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Ellerim ki Senden başkasına kaldırmadım..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Ellerimin kirini temizleyecek Sensin..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Sen’den gayri ne varsa sil at içimden de bir tek Sen’inle dolsun ruhum, bedenim..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Sana koşsun dizlerim, Seni söylesin dilim, Sana uzansın elim,</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Sana yorulsun tüm rüyalarım, Sende yoğrulsun bu yaralı kalbim</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Sen doruğusun hislerimin, Sen kelamısın harflerimin, Sen mucidimsin, Sen muinimsin, Sen kaçıp kaçıp rahmetine</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>sığındığımsın, Rabbimsin..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Temizle bütün kirlettiklerimi, hakikate aç kör kalbimin gözlerini..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Uyandır beni Sana, yandır beni aşkına, koştur yoluna..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: DarkGreen"><span style="font-size: 15px"><strong>Âmin..</strong></span></span></span><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"></span></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 39874, member: 1043"] [CENTER][FONT=Trebuchet MS][COLOR=DarkGreen][SIZE=4][B]Gülüşüm, iyiliğim, hayam, edebim Sen’in eserin.. Kusur, günah, utanmazlık benim.. Elim, kolum, titreyen dilim, ağrıyan yerlerim, sağlam bildiklerim.. Hepsi, hepsi Senin… Ben benden çok Sen’inim… Benim olmayana nasıl leke sürerim. Sen’in emanetine nasıl ihanet ederim.. Hata benim, rahmet Sen’in; Acz benim, güç Sen’in; Utanç benim, şan Sen’in.. Affımı dilerim.. Sen istedin manayı, doldurdum içime masivayı Kim doldurabilir Sen’in yerini, kim anlar kırıklığımdan, kime akar gözyaşlarım.. Kim anlar yanan yüreğimin sancısını.. Ellerim kime açılırdı kapın olmasaydı Sarmasa rahmetin ta ciğerime kadar nasıl nefes alırdım.. Sen Hayy’sın ya nefes alırım.. Sen yanımdasın ya ümit bağlarım.. Gözlerimden yaş olur düşerim biçare ellerime Ellerim ki Senden başkasına kaldırmadım.. Ellerimin kirini temizleyecek Sensin.. Sen’den gayri ne varsa sil at içimden de bir tek Sen’inle dolsun ruhum, bedenim.. Sana koşsun dizlerim, Seni söylesin dilim, Sana uzansın elim, Sana yorulsun tüm rüyalarım, Sende yoğrulsun bu yaralı kalbim Sen doruğusun hislerimin, Sen kelamısın harflerimin, Sen mucidimsin, Sen muinimsin, Sen kaçıp kaçıp rahmetine sığındığımsın, Rabbimsin.. Temizle bütün kirlettiklerimi, hakikate aç kör kalbimin gözlerini.. Uyandır beni Sana, yandır beni aşkına, koştur yoluna.. Âmin..[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][LEFT][COLOR=#000000][FONT=Trebuchet MS] [/FONT] [/COLOR][/LEFT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Ben Benden Çok Sen(c.c)’inim
Alt