Selamün aleyküm kardeşlerim, hayırlı sabahlar, bu konu benim için çok önemli. Bana haksızlık yapmış bir insan var, yıllar önce de yaptı, sonra geldi yine haksızlık yaptı. Bana güven verdi ama çekip gitti. Ben yıllarca çok üzülmüştüm bunun için, yine üzülüyorum ama biz bununla son ayrılığımızda ağlamıştı, şoka girmiştim. Bana hakkını helal et dedi, o anki boşlukta helal olsun dedim ya ama onun bana yaptığı haksızlık çok büyüktü.
Şimdi çok pişmanım helal ettiğime. Ben affetsemde ALLAH affeder mi onu, benim canımı yaktığı kadar canı yanmayacak mı yani. Aradan zaman geçince farkına vardım o beni kandırmıştı ya. O anki boşlukta helal olsun demişsem bile Allah bunun hesabını yine soracak ona değil mi? Benim canım hala yanıyor, onunki de yanacak değil mi?
Şimdi çok pişmanım helal ettiğime. Ben affetsemde ALLAH affeder mi onu, benim canımı yaktığı kadar canı yanmayacak mı yani. Aradan zaman geçince farkına vardım o beni kandırmıştı ya. O anki boşlukta helal olsun demişsem bile Allah bunun hesabını yine soracak ona değil mi? Benim canım hala yanıyor, onunki de yanacak değil mi?