Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Bela ve musuibetten koruyucu ayetler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 57807" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Hayirli aksamlar kardesim...</span></p><p><span style="color: Black">Biz burada Latin harfleri ile yazmak, ayip, suc, gunah da demedik...</span></p><p><span style="color: Black">Bu Yaziyi nerden kimden aldiginiz da pek onemli degil Elhamdullilah cok guzel Ayet ve aciklamalari ile Yazilmis..</span></p><p><span style="color: Black">Allah sizden RAZI olsun..</span></p><p> <span style="color: Black">Bu YAZIYI Formumuzun </span></p><p><span style="color: Black"><a href="https://www.islamiforumlar.net/misafirler-icin-soru-ve-paylasim-bolumu/26749-ufak-bir-rica.html" target="_blank">https://www.islamiforumlar.net/misafirler-icin-soru-ve-paylasim-bolumu/26749-ufak-bir-rica.html</a></span></p><p><span style="color: Black">Bu bolumunde bir Misafir kardesimiz rica etmis..</span></p><p><span style="color: Black">kim veya ne oldugu da o da onemli degil.. biz burada kisiler ile degil Dogru olan fikirleri elle aliyoruz..</span></p><p><span style="color: Black">Sizin dediginizde dogru Lakin Ben yinede herseyin aslini ve originalini ozellikle Kur`an ayetlerinin arapca yazilisi ve okunusunu tercih ederim..</span></p><p><span style="color: Black">Cunku asli, arapcasi oldugunda okudugumda icime bir Huzur, gonlum, gozum acilir...</span></p><p><span style="color: Black">Kur'an-ı Kerim Alemlerin rabbi tarafindan gonderilmis ilahi bir kitapdır o yuzden ayetleri yazdigimizda hem turkce, latince hem de aynı zamanda Bu ayetleri arapça yazasak daha iyi olmaz mi?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Kur’anı hem Arapça hem Türkçe okuyabilen bir kişi olarak samimi olarak korktugum sey;Herşey gibi sürece tabi olan herşey degisiyor, gelişiyor yerine baska seyler aliyor...</span></p><p><span style="color: Black">korktugum bir gun her yerde sadece Latin harflerinin hukum surmesi..</span></p><p> <span style="color: Black">Mesela Risaleleri okuyanlar bilir ki dilli oldukca agir ve birazda osmanlica vardir..</span></p><p> <span style="color: Black">peki neden onu tercume edip herkes anlasin diye sordugumda originalini korumak istediklerini soyluyorlar..</span></p><p> <span style="color: Black">Bati da yasiyorum.. genellikle her Yahudi ibranice yazar ve konusur..</span></p><p> <span style="color: Black">Ben de Muslimanim Elhamdullilah.. Koruyuculugunu yaptigim 25 cocugumun da Amerikali evladligimin da ingilizcesinin yaninda Arapca okuma, yazmasi icin gerekirse ozel hocalar bile tutugum olmustur..</span></p><p><span style="color: Black">Bu konu bana onemli oldugu icin formumuza gelip bu ricada bulunan kardesimi hakli buldugum icin onun yazisini ALINTI yapmisimdir..</span></p><p> <span style="color: Black">olay kisisel degil.. Ben BATI da azinlikta oldugumuz icin </span></p><p><span style="color: Black">belki boyle azinlik Ruhu ile ingilizce Ana dillim degil Arapca ve Turkcedir ve Forumlarda ayetlerin turkcesi yazilmasi yaninda originali Arapca da yazilmasini isterdim..</span></p><p> <span style="color: Black">Nihad Hatipoglu.. belki bir cook konusu oldugu icin Turkce yazmayi uygun gormus ama bizler burada bAZI KISA ayetleri googlda da bulabilecegimize gore.. biraz zahmet ile ins. Allah-in Ayetlerinin yayilmasi ve okunmasi icin vesile olsak diyorum..</span></p><p> <span style="color: Black">niyetti Hayr olanin akibattide Hayr olur..</span></p><p> <span style="color: Black">Ben Sizin niyettinizin en guzeli olduguna kalpten biliyorum..</span></p><p> <span style="color: Black">ama ben de bu konuda boyle dusunuyorum..</span></p><p> <span style="color: Black">Selamet ile Hayra kalin...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 57807, member: 1049"] [COLOR="Black"]Hayirli aksamlar kardesim... Biz burada Latin harfleri ile yazmak, ayip, suc, gunah da demedik... Bu Yaziyi nerden kimden aldiginiz da pek onemli degil Elhamdullilah cok guzel Ayet ve aciklamalari ile Yazilmis.. Allah sizden RAZI olsun.. Bu YAZIYI Formumuzun [url]https://www.islamiforumlar.net/misafirler-icin-soru-ve-paylasim-bolumu/26749-ufak-bir-rica.html[/url] Bu bolumunde bir Misafir kardesimiz rica etmis.. kim veya ne oldugu da o da onemli degil.. biz burada kisiler ile degil Dogru olan fikirleri elle aliyoruz.. Sizin dediginizde dogru Lakin Ben yinede herseyin aslini ve originalini ozellikle Kur`an ayetlerinin arapca yazilisi ve okunusunu tercih ederim.. Cunku asli, arapcasi oldugunda okudugumda icime bir Huzur, gonlum, gozum acilir... Kur'an-ı Kerim Alemlerin rabbi tarafindan gonderilmis ilahi bir kitapdır o yuzden ayetleri yazdigimizda hem turkce, latince hem de aynı zamanda Bu ayetleri arapça yazasak daha iyi olmaz mi? Kur’anı hem Arapça hem Türkçe okuyabilen bir kişi olarak samimi olarak korktugum sey;Herşey gibi sürece tabi olan herşey degisiyor, gelişiyor yerine baska seyler aliyor... korktugum bir gun her yerde sadece Latin harflerinin hukum surmesi.. Mesela Risaleleri okuyanlar bilir ki dilli oldukca agir ve birazda osmanlica vardir.. peki neden onu tercume edip herkes anlasin diye sordugumda originalini korumak istediklerini soyluyorlar.. Bati da yasiyorum.. genellikle her Yahudi ibranice yazar ve konusur.. Ben de Muslimanim Elhamdullilah.. Koruyuculugunu yaptigim 25 cocugumun da Amerikali evladligimin da ingilizcesinin yaninda Arapca okuma, yazmasi icin gerekirse ozel hocalar bile tutugum olmustur.. Bu konu bana onemli oldugu icin formumuza gelip bu ricada bulunan kardesimi hakli buldugum icin onun yazisini ALINTI yapmisimdir.. olay kisisel degil.. Ben BATI da azinlikta oldugumuz icin belki boyle azinlik Ruhu ile ingilizce Ana dillim degil Arapca ve Turkcedir ve Forumlarda ayetlerin turkcesi yazilmasi yaninda originali Arapca da yazilmasini isterdim.. Nihad Hatipoglu.. belki bir cook konusu oldugu icin Turkce yazmayi uygun gormus ama bizler burada bAZI KISA ayetleri googlda da bulabilecegimize gore.. biraz zahmet ile ins. Allah-in Ayetlerinin yayilmasi ve okunmasi icin vesile olsak diyorum.. niyetti Hayr olanin akibattide Hayr olur.. Ben Sizin niyettinizin en guzeli olduguna kalpten biliyorum.. ama ben de bu konuda boyle dusunuyorum.. Selamet ile Hayra kalin...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Bela ve musuibetten koruyucu ayetler
Alt