Beklemekten korkmuyorum... Aglamaktan da korkmuyorum... Bugünümde dünümden cok daha aglayayim, hic önemli degil... Kederlerim, elemlerim, üzüntülerim beni sarmis, birakmiyor pesimi bunlar da önemli degil benim icin... Onlarla kavgayi severim ben... Onlara yenik düsmem asla... Cünkü kalbimde "özlem" var... Özlem'i olan yenik düser mi hic...? Bir yolunu bulup özlenilenin yanibasinda bulunmak mümkün ama bunlar da önemli degil benim icin...
Yar'dan ses yok... Seda yok... Bir gülücük, kücük bir tebessüm yok... Beyaz sayfaya döktügü nokta kadarcik dahi bir notu yok... Sanki beni hic hatirlamamis ya da hatirlamiyor, bunlar da cok önemli degil benim icin...
Ama korkmuyor da degilim, elbet ben de korkuyorum ama bunlardan degil...
Korkum,
"Yar"in gönlünde var olan "yar"in, sessiz ve sedasiz bir sekilde, habersizce, karanlik bir noktaya birakilmasi,
"Yar"in gönlünde yeni bir "yar"in yesermesiydi beni ziyade korkutan...
Öyle olursa ben duymayayim, duymak istemem...
Isterim ki "ölümüm" duysun...
Ahhhhhhhhh................
Yar'dan ses yok... Seda yok... Bir gülücük, kücük bir tebessüm yok... Beyaz sayfaya döktügü nokta kadarcik dahi bir notu yok... Sanki beni hic hatirlamamis ya da hatirlamiyor, bunlar da cok önemli degil benim icin...
Ama korkmuyor da degilim, elbet ben de korkuyorum ama bunlardan degil...
Korkum,
"Yar"in gönlünde var olan "yar"in, sessiz ve sedasiz bir sekilde, habersizce, karanlik bir noktaya birakilmasi,
"Yar"in gönlünde yeni bir "yar"in yesermesiydi beni ziyade korkutan...
Öyle olursa ben duymayayim, duymak istemem...
Isterim ki "ölümüm" duysun...
Ahhhhhhhhh................