Bedenin kapısı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gulresimler.jpg

mekan kapısı - zaman kapısı - kader kapısı-Gönül kapısı olurda bedenin kapısı olmaz mi...?
bedenin kapısıda ağızdır ve o kapının eşiği olan dilinden dışarı boş söz değil,hoş söz çıkart.

Her söz,ya canlı yada Can verici ve sahibinin burağıdır...
O yüzden olmadığın,yaşamadığını dillendirme!
Ölümdaşını bir an dahi aklından çıkartmadan konuş öyle ki o söz,son sözünmüşçesine olsun .
Böylece zamanla ne Sana ne de hitab ettiğine zarar gelmesin...

"Baki kalan bu kubbede
Bir hoş seda imiş" demişler
Ben de, benden bir iz kalsın istiyorum
Bu gök kubbede, dostlar Güzel sözlerimle beni hatırlasın.
...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Eyy Rabbim!!
Bu beden arınsın artık, bu isyankar Nefs’ten!..
Rabbim senden başka beni kim anlar,Kim görür halimi....
Girdiğim bunalımdan beni sen kurtar!Rabbim canım yanıyor sen görüyorsun..Bu bi... çare kuluna ne olur yol göster.
Affına ve merhametine..muhtacım

Rabbim kimse bilmez içimdeki acıyı,Dile getirmeye gücüm yetmiyor.Söküp al içimden dinmeyen o sancıyı...Susmak bilmiyor dilim,gözyaşım dinmiyor, bağışla beni!..
Senle doldurdum ben ruhumu bedenimi,Sığındığım kapında nöbetlerdeyim...
Sen başına gelen bir dert içinde Allah diyorsan,O sana kendisini zikrettirmek icin bu derdi vermiştir,gaye seni kendisiyle meşgul etmektir..nekadar uzun sùrsede gece biter,acı bir gün diner...

el_emin

Kurallara Uymadı
Üyemiz
mevlana'nın güzel bir sözü var aslında beni affedin de hocam sözü tam olarak hatırlamıyorum bunu da eklersek bence bu yazıya çok yakışır karşındakinin yalan sanacağı şeyleri söyleme söz buna benzerdi bence insan doğru olsa da bazen karşısındakine abartılı veya yalan gelicek sözleri de anlatmamalı..!

Üst Alt