Bedenim ruhunla birlikte uçup giderken

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruhum.jpg

Mezarına bir kürek toprak atmak bir yanmis ,solmus kirmizi gul de ben koymak istedim...
Yapamadim,yapamadim canimin ici...
ellerim ,yuregim uzerine toprak atmaya el vermedi...
Cunku atarsam sanki bir daha hic O gul yuzunu goremiyecem gibi bir an yandi icim...
Ne kadar acıdı O gun bir bilebilsen...Bedenim Ruhunla yuregim ile ucup sema ya giderken..
Canım yanıyor, içim acıyor ölümüne...
Yıkık, dökük her yanım, toz duman olup savruldum dört bir yana…
Ölümünle birlikte yerle bir olan varlığım, yaşayan bir ölü olarak yeryüzüne mahkum şimdi…
Bugün aldığım her nefes defalarca ölümü tattırıyor bana… daha bedeninle birlikte benim ruhumu, canımın içindekileri söküp aldı bir daha geri vermemek üzere…
Ne kadar canım..acıdı ..O gun..<!-- google_ad_section_end -->

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
elvedaarkadasim.jpg

Can Bilirmisin?
Sen gittiğinden beri Ben Gurbetteyim...
yalnızlık adım oldu,
Sevdamı emanet bıraktım sana,
Sen,Bana bakamadın ama...
Sevdamı emanet bıraktım sana...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruhunbedebdenayrilmasi.jpg

varlığın içinde ki yokluk gibiyim
kendimi bugün anlayamıyorum
içimde ki sızı büyüyor..bugun...
Gözümüzdeki perde kalkınca...
bu SIZI O kadarda olmayacaktır ...
derdim dert değil , dertsizlik
dertsizliğin içinde ki...caresizlik...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yanmaktanyoruldum.jpg

Yandım ve yanmaktan yoruldum... İstedim ki bir dost bulayım ve bir müddet de olsa yanında huzur bulayım...
Ama Allah dilemedi…
Bir muma dönüşen varlığımın sönmesini, İçimdeki yangının Acı ve keder…bitmesini dilemedi..
Yüce Allah kulunu, insanlığın aşkı adına, aşk kurbangahına göndermeyi diledi....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ebediyar.jpg

ALLAH'IM,Senin Mülkünde,sana olan gurbetimi ve kullarının arasındaki yanlızlığımı yine sana şikayet ediyorum...
Senden gayrı bir muradım,amacım ve ihtiyacım olmasın...
her neye baktımsa,baktığım şeyden önce ALLAH-I ve benim bakışımdan evvel O'nun bana baktığını gördüğümde nefesim kesildi....
gözlerim ,kalbimin hayasından ferini yitirdi ve can kuşumun bedenimden nasılda delice çırpınarak uçmak istedi....
Ucup, ucup ebedi sevgilim ve Sevdiklerimin yanina göcmek istedi...
hayatın mânâsı Allah'a imanla keşfi..Sevgi hakiki değerini imanın nuru.. öbür dünyaya uzanıyor yokluğa ve eleme dönüşmüyor....
Her şey fânî... sadece Allah Ebedî Yâr...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruhvebeden.jpg

Susan aczini,haddini bilendir...konuşmak gerektiğinde sadece doğruyu çekinmeden hatta candan geçerek ,hikmeti marifetiyle konuşmaktır ,
yoksa boş konuşanın hedefine ıskalamışlardandır ...hiç eğri yaydan doğru okun çıktığını ve hedefini bulduğunu gördünüzmü... ?
Gönül dergahımda Hazan bahçelerinde hüzünü ararken... Dudaklarımdan şu kelam döküldü. Hem kendini yaktın hem de beni
...
bir acıydı içime düştü... kendime gelmeme bir sebepti belki de..altında yatan sebeplere bir gittim..
Ya Rab dalmışım bu dünya zevkine sana dua ederken bile alışılmış cümleleri buldum dilimde..
ilk defa seni kendime belkide bu kadar yakın hissettim. ..
meğer mutluluk zannettiğim günler bir yalanmış bunu sende öğrendim..
öğrenmem zor oldu, acı oldu....ama hamdolsun yanımdaydın, isyan etmeme fırsat vermedin..
meğer gerçek mutluluk huzur, senin huzurundaymış,
meğer secdelerim yalandanmış..anlamam çok acı oldu ama iyi oldu ya rabb.. beni bana yalancı sevdalara , mutluluklara bırakma!!
gönülmdeki yara senle şifa bulsun... ya HAYY...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ahyarr.jpg

yarabbi kapına geldim . Elimde sana olan aşkım ve imanımdan başka hiç bir şeyim yok..
Allahım Sen sinelerin özünü bilen değilmisin...?

Azrail perçemimden tutup beni senin huzuruna getirdi Vallahi Yaptığım her şeye şahidim Sensin......Ben her zerrede Seni gördüm,Senin ile Seni sevdim yarabbi.

Bana teselliğ gelmez hakk emretmedikçe... Halk bunu idrakten yoksun ,hakk hükmetmedikçe...
Hüküm ondan,ben ise kuluyum,ister daldırır ,ister kaldırır varımı ondan hoşnudum...
Sevgilim bu kuluyle cilveleşiyor bırakın!! Yar ile aram hoştur benim.. ...

Üst Alt