Beddua almak

degısık

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Beddua almak beddua etmek
Selamün Aleyküm, Geçmişte 17 yaşındayken biriyle tanısmıştım, uzun süre beraberdik. Zaman geçtikden sonra ben hastalandım, hastanede hep yanımdaydı, çocuktum bilinçli degildim, herşey düzeldikten sonra ayrıldım olgunlaştım, istemedim ama bana çok beddua etti. Yaşım 24, hala rüyama giriyor ama o buralarda degil, helallik alamam. Rabbim benı affetsin sadaka versem helalligin yerini tutar mı? yardımcı olursanız cok sevinicem.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam kul hakkı Allah a ait bir mesele. Beraberliğiniz sırasında böyle bir durum oluşmuşsa helalleşmek lazım. Bu mümkün değil madem sadaka vermek, hayır işlemek, dua etmekten başka fazla yapacak bir şey yok. Bu yapılanlar affedilmeyi sağlar mı? Bunu biz bilemeyiz. Tamamen ALLAH c.c nün taktirinde ve hükmündedir. Birşeyler yapmak hiç birşey yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum.

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Beddua almak beddua etmek
Selamün Aleyküm, Geçmişte 17 yaşındayken biriyle tanısmıştım, uzun süre beraberdik. Zaman geçtikden sonra ben hastalandım, hastanede hep yanımdaydı, çocuktum bilinçli degildim, herşey düzeldikten sonra ayrıldım olgunlaştım, istemedim ama bana çok beddua etti. Yaşım 24, hala rüyama giriyor ama o buralarda degil, helallik alamam. Rabbim benı affetsin sadaka versem helalligin yerini tutar mı? yardımcı olursanız cok sevinicem.

Aleyküm selam; benzer bir durumdan ötürü bende ah almıştım. Bazı kötü şeyler yaşadım belki de ahı çıkıyor diye düşünüyorum. Ben neden zamanında böyle yapmak zorunda kaldığımı anlatarak çokta haksız sayılmazdım böyle yapmakta ama doğrusunu hiç söylemedim kırılmasın diye ve bir gün helallik istedim. Bana helal etmiyorum keşke o zaman doğrusunu söyleseydin dedi kırılmanı istemedim dedim. Ne olursa olsun etmiyorum dedi. Ve ben belki yaşadıklarım bu yüzden diye düşünüyorum. Eğer bulma ihtimalin varsa herşeyi doğrusuyla anlat ve helallik iste bulma imkanın yoksa sayın yöneticinin dediği gibi birşeyler yapmak hiç birşey yapmamaktan iyidir. Allah kolaylık versin umarım kendisini bir şekilde bulup helallik alabilirsin...

Üst Alt