Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
be reasonable
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 96993" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">mantıklı ,soğukkanlı ,sakin ol ..bir şeyin mantıklı olmadığını düşünüyorsan vazgeç..</span></p><p><span style="color: Black">Mantıklı, pozitif, duygusal, gerçekçi Kendimi 4 kelimeyle böyle özetliyorum...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">-erkek: senin için gökten yıldızları indirebilirim...</span></p><p><span style="color: Black">kız : tanrı aşkına ya? lütfen gerçekçi ol biraz...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">-erkek: inan bana... ne olur...</span></p><p><span style="color: Black">kız : buna inanmamı mı istiyorsun yani gerçekten?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">-erkek: bu aşkla yapabilirim bunu... yıldızları ayaklarına, düşlerini hayatına getirebilirim. dünyanın tüm güllerini kapına yığabilirim! neden bana hiç yüz vermiyorsunnnn!?!? </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">-kız : çünkü mantıklıyım..senin gibi hayalperest ile sadece hayaler alemine gidebilirim. haa </span>..::komik..dfgtn</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 96993, member: 1049"] [COLOR="Black"]mantıklı ,soğukkanlı ,sakin ol ..bir şeyin mantıklı olmadığını düşünüyorsan vazgeç.. Mantıklı, pozitif, duygusal, gerçekçi Kendimi 4 kelimeyle böyle özetliyorum... -erkek: senin için gökten yıldızları indirebilirim... kız : tanrı aşkına ya? lütfen gerçekçi ol biraz... -erkek: inan bana... ne olur... kız : buna inanmamı mı istiyorsun yani gerçekten? -erkek: bu aşkla yapabilirim bunu... yıldızları ayaklarına, düşlerini hayatına getirebilirim. dünyanın tüm güllerini kapına yığabilirim! neden bana hiç yüz vermiyorsunnnn!?!? -kız : çünkü mantıklıyım..senin gibi hayalperest ile sadece hayaler alemine gidebilirim. haa [/COLOR]..::komik..dfgtn [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
be reasonable
Alt