Bazen hiç bir şey hissetmiyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yanlizlik.jpg

Bazen hiç bir şey yazmayasım var neden bilmiyorum....havadan mı,sudan mı gurbetten mi ..ilham mı yok yoksa ben mi yokum...:bilmemm:.
bugün biri çıksa dese: "hadi canım sende" diye,
hiçbir sözüm olmaz, gülümserim sadece...

Eğer söz konusu hiç birşey hissetmediğini hissetmek ise bir şeylerin nasıl hissedilip nasıl hissedilmediğini yeniden gözden geçirmek gerekir...Sesizliği ve hissizliği dinliyorum...

önemli olan hissedebildiğin kadar hissettirebilmektir..hiç ama ben hiç bir şey hissetmiyorsam ne hissetirebilirim ki....hy..

hissetmemek ne demek biliyor musun?
hayatı ,acı da olsa, hüzün de olsa hissetmek istiyorsun, zira hissetmek yaşamak demek. bir camın önünde duruyorum ve insanları izliyorum ama hiç bir şey hissetmiyorum...
anlamsıca bir boşluğa bakmak... aklında düşünceler başka hiçbir şey yoktur. sadece aklında düşünceler ve bir boşluk.

Her gün kendisini ziyarete gelen dervişe şeyhi der ki:
- “ Her gün bana geleceğine bir gün kendine gel! ”ve hisset..!!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
soyutmanzara.jpg

Hani bazen anlatacakların olsada, içinde biriksede bunları dile getirmek içinden gelmez ya haa işte öyle bir Ruh halindeyim....

Her insan ,öyle yada böyle en sevdiği şeyi bile yapmayı bir dönem azaltır belki yorulur kim bilir....Hani bazen iki sevgili birbirleri arasındaki bağ eskisi kadar kuvvetli olmadığında ilişkimize ara verelim derler di ya ha işte o durumdayım...
bazende "bunca zamandır yapmadığın bir şey varsa onu yapsana" şeklinde kendi kendini motive edebilir.Belki de insan,yorulduğunda hissiyatsızlaşır kim bilir ...

İNSAN DENİLEN MUAMMÂ ............
İnsan iki boyutlu bir varlıktır; birincisi ruhani ve melekuti boyut, ikincisi ise hayvani ve nefsanî boyuttur..İnsan salt mantıkla örüntülü değil duyguyla da yüklü,Farklı Boyutları olan İnsandir!Şu İnsan bir Muamma...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Abla; belki bu durum kafandaki bir çok sorun ve olayların sürüncemede kalmasından sonraki boşluktur!
Şunu iyi bil ki, bu tür boşluklar yaşadıktan sonra tekrar yola çıkınca insan eskisinden daha dinç ve güçlü oluyor.

Ben de bir şey hissetmiyorum! nefsimde kızgınlık, yüreğimde bezginlik, gönlümde yorgunluk hissetmiyorum!
Çünkü, sorularıma, sorunlarıma cevabımı buldum artık çok şükür!

Ne çok yıpratmışım bu biçare gönlümü,
Ne çok eziyet etmişim kendime,
Ne çok zulmetmişim nefsime,

İnan, hiçbir şey, hiç kimse için değmezmiş!
Allahtan gayrısı yalan!!!

Allah yar ve yardımcın olsun, dualarım seninle......

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm.Gönül sızım hocam inanın kaç gündür foruma girip bişeyler yazasım var içimi bi dökesim vardı ama her girdiğimde tıkanıp kalıyordum netin başında.Bugün sizin bu yazdığınızı okuyunca kendimin bile dile getiremediğim duygularımı buldum.Yazınızı okuduktan sonra şöyle bi oturup düşündüm de hem yapmak istediğim çok şey var hem de hiçbişey yapmayasım var.Herkezi alıp kucaklayıp sevesim var ama bi yandan da herkezden uzaklaşıp sessizliğimde yalnızlığımda boğulasım var.Ne bilim işte öyle yoruldum galiba herkezden ve herşeyden en çok da kendimden...

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selamün aleyküm.Gönül sızım hocam inanın kaç gündür foruma girip bişeyler yazasım var içimi bi dökesim vardı ama her girdiğimde tıkanıp kalıyordum netin başında.Bugün sizin bu yazdığınızı okuyunca kendimin bile dile getiremediğim duygularımı buldum.Yazınızı okuduktan sonra şöyle bi oturup düşündüm de hem yapmak istediğim çok şey var hem de hiçbişey yapmayasım var.Herkezi alıp kucaklayıp sevesim var ama bi yandan da herkezden uzaklaşıp sessizliğimde yalnızlığımda boğulasım var.Ne bilim işte öyle yoruldum galiba herkezden ve herşeyden en çok da kendimden...

Yanlizliginda boğulma :)
Sen yine sıkı sıkı sarıl sevdiklerine..
Bir köşeye çekil ama kendinden çekilme ..
Sen degerlisin sende ..
Allah sana değer vermiş dünya ya göndermiş bundan Alaa güzellik varmıdır.
Bir kere sin ,özelsin mıss gibisin :) . .
Yorulmamak lazım , neden yoruluyorsun?

Ya neden yoruluyoruz biz ?
Neden Üzgünüz ve mutsuzuz biz ?
Neyi taşıyamiyoruz ki biz ?
Ananemin cenazesinden başka bir cenaze görmedim.
Bugünlerde utanıyorum üzüldügum ve bitip tükendiğim şeylere !
Herşeye üzülen yorulan ben nasıl olur da bir gün ölümü tasiyabilecegim ?

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Yanlizliginda boğulma :)
Sen yine sıkı sıkı sarıl sevdiklerine..
Bir köşeye çekil ama kendinden çekilme ..
Sen degerlisin sende ..
Allah sana değer vermiş dünya ya göndermiş bundan Alaa güzellik varmıdır.
Bir kere sin ,özelsin mıss gibisin :) . .
Yorulmamak lazım , neden yoruluyorsun?

Ya neden yoruluyoruz biz ?
Neden Üzgünüz ve mutsuzuz biz ?
Neyi taşıyamiyoruz ki biz ?
Ananemin cenazesinden başka bir cenaze görmedim.
Bugünlerde utanıyorum üzüldügum ve bitip tükendiğim şeylere !
Herşeye üzülen yorulan ben nasıl olur da bir gün ölümü tasiyabilecegim ?

Allah razı olsun güzel telkinlerin için.Aslında üzgün oluşum yorgun düşmem yapmak isteyipte yapamadıklarımdan kaynaklı bi durum.Kendimle sürekli bir savaş halindeyim senden çok daha kötü durumda olanlar var senin ki neki die ama işte aciz bir kulum ne gelir elden.Elimde beni ayakta tutan bi kuranım,namazım birde imanım var,şükür ki var yoksa halim ne olurdu bende bilmiyorum.Rabbim taşıyamıyacağı yük vermesin hiç kimseye.Yalnız bişey dikkatimi çekti forumdaki birçok kişide bi sıkıntı hali var gibi.Allah sonumuzu hayır etsin işallah...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
''İnsan iki boyutlu bir varlıktır; birincisi ruhani ve melekuti boyut, ikincisi ise hayvani ve nefsanî boyuttur.''

İnsan ruhani ve melekut tarafını keşfedip, anlayınca,hayvani ve nefsani tarafından acayip rahatsız oluyor ondan kurtulmak yakasından düşürmek istiyor ama buna gücü yetmiyor.Arada sıkışıp kalınca gücü kesiliyor ve hiç bir şey yapamaz oluyor, bilirken ,yapamaz oluyor...... Hissedilemiyor ki yapılabilsin.Galiba hayata verilen mola bu olsa gerek....

Üst Alt