Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Hz. Muhammed (s.a.v)
Hadis-i Şerifler
Başörtüsü İle İlgili Hadisler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 92940" data-attributes="member: 6530"><p>Hz. Âişe (R.anhâ)'dan nakledilen; "Allah Teâlâ ergenlik çağına ulaşan kadının<strong> namazını başörtüsüz kabul etmez"</strong></p><p></p><p>Selamun aleyküm kardeşlerim, bir şey danışmak istiyorum.</p><p>Dünden beri kafam karıştı iyice.. Dün forumda gezerken yukarıdaki hadis-i Şerif'i okudum ve düşünmeye başladım! daha önce bu hadisi hiç duymamıştım...</p><p></p><p>Benim saçlarımın diplerinde egzamadan dolayı yaralar var ve çok kaşınıyor, daha önceleri kapalı bir bayandım ve bu hastalık sebebi ile açmak zorunda kaldım saçımı...</p><p></p><p>Çok kaşınıyordu ve kaşındıkça kanıyor, tekrar daha çok çıkıyordu...Şimdi saçım açık, eskisi kadar olmasa da, yine de var içinde yaralar...</p><p></p><p>Şimdi bu hadisi okuyunca sizin de tahmin ettiğiniz gibi, kendi kendime içimde şüphe oluştu, acaba saçım açık olduğu için Allah benim kıldığım namazları kabul etmez mi? diye...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 92940, member: 6530"] Hz. Âişe (R.anhâ)'dan nakledilen; "Allah Teâlâ ergenlik çağına ulaşan kadının[B] namazını başörtüsüz kabul etmez"[/B] Selamun aleyküm kardeşlerim, bir şey danışmak istiyorum. Dünden beri kafam karıştı iyice.. Dün forumda gezerken yukarıdaki hadis-i Şerif'i okudum ve düşünmeye başladım! daha önce bu hadisi hiç duymamıştım... Benim saçlarımın diplerinde egzamadan dolayı yaralar var ve çok kaşınıyor, daha önceleri kapalı bir bayandım ve bu hastalık sebebi ile açmak zorunda kaldım saçımı... Çok kaşınıyordu ve kaşındıkça kanıyor, tekrar daha çok çıkıyordu...Şimdi saçım açık, eskisi kadar olmasa da, yine de var içinde yaralar... Şimdi bu hadisi okuyunca sizin de tahmin ettiğiniz gibi, kendi kendime içimde şüphe oluştu, acaba saçım açık olduğu için Allah benim kıldığım namazları kabul etmez mi? diye... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Hz. Muhammed (s.a.v)
Hadis-i Şerifler
Başörtüsü İle İlgili Hadisler
Alt