Başkalarını takip etmek depresyona sokuyor

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
baskalarinitakip.jpg

Doç. Dr. Ali Osman Engin, "Göteborg Üniversite'nden bir grubun bin kişi üzerinde sosyal paylaşım siteleri konusunda
yaptığı ankete göre başkalarının hayatlarını Facebook üzerinden takip eden internet kullanıcıları, bunları kendi hayatlarıyla kıyasladıktan sonra bunalıma giriyor" dedi...

ahh O da Bu da evlenmis, bebegi olmus, ev almislar ,tatille cikmislar.. oysa benim daha bir sevgilim bile yok!!cddvb..dfrt..
sana ne be kardesim..Sen kendi isine baksana..Her kes kaderindekini yaşıyor!! ANLASANA!!!

eskiden aşklar iki kişi arasında yaşanirdi ..Sevgi dediğin,Aşk Dediğin Mahremdi..simdi ise ulu orta reklam, olunca ihlasi, bereketti, muhabbeti SIRRI,iksiri kalmadi...
Sevgi dediğin, aşk dediğin mahremdir, dile getirmek mahremine halel getirmektir...

O yuzden benim ne Facebookum nede Twitter mi mitter mi ne halt ise haa iste ondan da yok!!sırıtık.:,
Biz Muhacir cocuguyuz Biz kendi işimize bakar kendi alemimizde takılır..!!Derdimi de,kederimi ve hüznümü yalnızca Allah'a söylerim !facebook a degil!!!
Derdimi ne Dostuma söylerim ne Düşmanıma...Çünkü Dostum üzülür, Düşmanım da sevinir.Halimi en iyi Rabbim bilir!

duaa..

Üst Alt