• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Başka birinin sizinle ilgili gördüğü rüyayı ne şekilde yorumlamalı

selbi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
S.A.Hayırlı geceler,komşum kızımla beni, eski evime anahtarla açıp içeri giriyormuşuz.içeride bir kaç eşyalarımız kalmış onları alacakmışız.kızım, plaj havlusuna sarılmış,öyle dışarı çıkacakmış komşum,[öyle çıkma diye uyarmış]o anda evde oturan,ev sahibi gelmiş,bizim eve neden girdigimizi sormuş,kızmış.o anda komşum,bana komposto ye demiş, ben yememişim.sonra kasedeki komposto,aşure oluyor.bana tekrar ikram etmiş ve ben yememişim.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekürler,ALLAH razı olsun.Hayırlı geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam ve Rahmetullah selbi kardeşim.
Hayirdir insallah.
Başka birinin sizinle ilgili gördüğü rüyayı ne şekilde yorumlamalı tam olarak bilemiyorum.
Sonuç olarak yazdığınız rüya bir başkası tarafından hayale gelmiş,onun bilinc alti ve duygulari ile gördüğü rüya.
Rüyayı gören akadaşınızın zor ve sıkıntılı bir dönem gecirdigi;aşure gibi karışık,hayatinda cikmaz ve sorunlar..
lakin umudun bittiği yerde ,Rabbim ins. bir kapı açar..seklinde yorumlanir..Allahu alem..

Nasıl açılır kapalı kapılar? Allah’a halisane teslim olarak, tevekkül ederek, sabrederek, ümitvâr olarak, sığınıp duâ ederek.
Kapılar kapandığında, aciz ve çaresiz kaldığımızda, güç yetiremediğimizde, şeytan oradan çıkamayacağımızı fısıldadığı ve umudumuz azalmaya başladığında
Allah yardımıyla yanımızdadır. O, bize şahdamarımızdan yakındır ve yardım edenlerin en hayırlısıdır.
O, Kendisine yalvaranların isteklerini veren, duâlarına icabet edendir.
Rabbimizle aramızdaki yakın bağlantı, karanlıklarda soluksuz kalmaktan korur bizi.
Ondan uzak olduğumuzda zayıf düşeriz.
Her karanlıkta, merhamet sahibi olan ve kullarına hayır yolları açan Allah’ın lütfuyla bir ışık görür, Fettah sıfatının tecellisine şahit olur, aydınlığa kavuşuruz.
Allah zorluklarla imtihan eder ancak güç yetirebileceğimizden fazlasını yüklemez.
Zorluk verdiğinde ondan çıkış yolunu da açar. Zorlukla beraber kolaylık da gösterir...
Hayra kalın.

Ebrar.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül sızım, sizi okudukça tutunuyorum yeniden. Ne güzel insansınız. Kalbiniz geleceginiz aydinlik olsun.

Üst Alt