Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Bari öbür tarafı kurtarsam.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 88406" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Selamun aleyküm Öyle kolay değil ,sorumluluklardan kaçıp kurtulmak..</span></p><p><span style="color: Black">bu şuna benziyor farz namazlarını bırakıp nafile namazları kılmak gibi sen ilk önce sorumlu, mükellef yani Bir şeyi yapmak zorunluluğu olan ile ilgilenmek, bakmak zorundasin...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">kendim de koruyucu Anne ve Çocuk Koruma evi sahibiyim bazen Öyle bunaliyorum ki aynen sizin gibi sadece kaçıp kurtulmak istiyorum Ya Hu kendi anneleri nerde niye bakmiyor niye sadece ben bakıyorum ki dünyadaki tek enayi ben miyim..?</span></p><p><span style="color: Black">ben de her kes gibi yaşamak, mutlu olmak,Özgür olmak istiyorum ..</span></p><p><span style="color: Black">bir dergaha, tekkeye gidip gece,gündüz zikir Çekmek ahirettimi kurtarmak istiyorum..derken...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">bir gece rüyamda bir Otobüs cennete gidiyordu ben de içindeyim hamd Olsun bir baktim ki Otobüs Şoförü Sara koruyuculuğunu üstlendiğim bir kız ve anladımki benim cennete gitmeme vesile olabilecek amel, vesile, araç bu çocuklar ile olan imtihanımdı..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ben de sizin gibi mi yapsam..foster home ikinci evim Çocuk Koruma evi bunu satsam ,500 bin dolar yapar o parayi hayra verip konyaya, adiyamana herhangi bir dergaha gideyim sadece kendi ahirettimi kurtarayim ohh ne rahat olurdum ordakiler bana hizmet etsinler ben yan yatıp zikir , namaz ne varsa yapayım nasılsa zahmet, hizmet, stress,sorumluluk ,dert sorunlar yok olacak..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ha bir de dergaha gidince pc olmıyacak islamiforumlar.net ailesine de veda etmeliyim.. her kes ne hali varsa görsün bana ne..ben mi herkesin derdini çekecem..herkesin cehenneme kadar.....desem ne olur...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Dünya Ahiretin Tarlasıdır,burada ne ekersen onu orada biçersin</span></p><p><span style="color: Black">Daima hayra ve hayırlı işlere niyetli ol.O hayrı işlemeye muvakkat olamazsan dahi mükafatını görürsün…"</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>bu tarafı bile kurtamıyan öbür tarafı nasıl kurtarabilsin...?</strong></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">İslam Dini İnsanlığa Beş Şeyi Korumak İçin Gelmiştir.Bu beş şey; din, akıl, nesil, mal ve can'dır...</span></p><p><span style="color: Black">Rabbim cümlemize hidayet nasip etsin İnşallah zaman ahir ZAMAN...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 88406, member: 1049"] [COLOR="Black"]Selamun aleyküm Öyle kolay değil ,sorumluluklardan kaçıp kurtulmak.. bu şuna benziyor farz namazlarını bırakıp nafile namazları kılmak gibi sen ilk önce sorumlu, mükellef yani Bir şeyi yapmak zorunluluğu olan ile ilgilenmek, bakmak zorundasin... kendim de koruyucu Anne ve Çocuk Koruma evi sahibiyim bazen Öyle bunaliyorum ki aynen sizin gibi sadece kaçıp kurtulmak istiyorum Ya Hu kendi anneleri nerde niye bakmiyor niye sadece ben bakıyorum ki dünyadaki tek enayi ben miyim..? ben de her kes gibi yaşamak, mutlu olmak,Özgür olmak istiyorum .. bir dergaha, tekkeye gidip gece,gündüz zikir Çekmek ahirettimi kurtarmak istiyorum..derken... bir gece rüyamda bir Otobüs cennete gidiyordu ben de içindeyim hamd Olsun bir baktim ki Otobüs Şoförü Sara koruyuculuğunu üstlendiğim bir kız ve anladımki benim cennete gitmeme vesile olabilecek amel, vesile, araç bu çocuklar ile olan imtihanımdı.. ben de sizin gibi mi yapsam..foster home ikinci evim Çocuk Koruma evi bunu satsam ,500 bin dolar yapar o parayi hayra verip konyaya, adiyamana herhangi bir dergaha gideyim sadece kendi ahirettimi kurtarayim ohh ne rahat olurdum ordakiler bana hizmet etsinler ben yan yatıp zikir , namaz ne varsa yapayım nasılsa zahmet, hizmet, stress,sorumluluk ,dert sorunlar yok olacak.. ha bir de dergaha gidince pc olmıyacak islamiforumlar.net ailesine de veda etmeliyim.. her kes ne hali varsa görsün bana ne..ben mi herkesin derdini çekecem..herkesin cehenneme kadar.....desem ne olur... Dünya Ahiretin Tarlasıdır,burada ne ekersen onu orada biçersin Daima hayra ve hayırlı işlere niyetli ol.O hayrı işlemeye muvakkat olamazsan dahi mükafatını görürsün…" [B]bu tarafı bile kurtamıyan öbür tarafı nasıl kurtarabilsin...?[/B] İslam Dini İnsanlığa Beş Şeyi Korumak İçin Gelmiştir.Bu beş şey; din, akıl, nesil, mal ve can'dır... Rabbim cümlemize hidayet nasip etsin İnşallah zaman ahir ZAMAN...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Bari öbür tarafı kurtarsam.
Alt