Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Bari öbür tarafı kurtarsam.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 88398" data-attributes="member: 6530"><p>Selamün aleyküm kardeşim, içinden çıkılmaz bir durumdasın Allah yardım etsin...Aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık hesabı.. Biri annen, diğeri eşin ne yar'dan geçebilirsin ne de ser' den!!</p><p></p><p>Neyse ben bir kaç şey söyleyeceğim, benim durumum da senin gibi ya neyse ben yine de söyleyeyim... hatırladığım kadar;</p><p></p><p><strong>YANLIŞ YAZARSAM BİLEN BİRİ DOĞRUSUNU YAZSIN LÜTFEN!</strong></p><p>vakti zamanında biri peygamber efendimize gelmiş demiş ki;</p><p>adamcağız demiş; </p><p>- Hacca gitmek istiyorum ama gidecek kadar imkanım yok demiş..</p><p>- Efendimiz de;annen, baban yanında mı demiş..</p><p>- Adam da; yanımda kalıyorlar demiş..</p><p>- Efendimiz; O zaman onlara hizmette kusur etme! onlara ömrün yettiğince bak! o sana yeter! demiş..</p><p></p><p>Güzel kardeşim; annem kimseyle geçinemiyor diyorsun! Eşinle annenin arasını düzeltmek onları iyi geçindirmek için hayli çaba sarf etmen gerekecek! Allah'tan sabır ve yardım iste..</p><p>Eşinin daha hoşgörülü olması, annenin de daha iyi daha anlaşılır bir insan olması için dua et ikisine de...</p><p>Yapabileceğin şimdilik bu gibi geliyor bana...</p><p></p><p>Şunu da unutmadan söyleyeyim; Hani dergaha gideyim orada hizmet filan demişsin ya, bence sen dergahı düşünmeden önce annenin hizmetinde kusur etmemeye çalış kardeşin olarak tavsiyem yukarıdaki verdiğim örnek bunun içindir...</p><p></p><p><strong>Efendimiz'e bir kişi geldi ve sordu;</strong></p><p>- Ey Allah'ın resulü en çok kime hürmet edip, saygı göstereyim?</p><p>- Efendimiz; Anne 'ne, Anne'ne, Anne 'ne dedi. üç defa...</p><p>- Adam; daha sonra kim'e dedi...</p><p>- Efendimiz; Baba'na dedi.</p><p></p><p>Anne hakkı ödenmez, annene yapacağın her hizmet, her ilgi, alaka emin ol dergahta yapacaklarından, çok daha iyi gelecek, vicdanen daha iyi hissettirecek sana kendini...</p><p>Allah'a emanet ol kardeşim..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 88398, member: 6530"] Selamün aleyküm kardeşim, içinden çıkılmaz bir durumdasın Allah yardım etsin...Aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık hesabı.. Biri annen, diğeri eşin ne yar'dan geçebilirsin ne de ser' den!! Neyse ben bir kaç şey söyleyeceğim, benim durumum da senin gibi ya neyse ben yine de söyleyeyim... hatırladığım kadar; [B]YANLIŞ YAZARSAM BİLEN BİRİ DOĞRUSUNU YAZSIN LÜTFEN![/B] vakti zamanında biri peygamber efendimize gelmiş demiş ki; adamcağız demiş; - Hacca gitmek istiyorum ama gidecek kadar imkanım yok demiş.. - Efendimiz de;annen, baban yanında mı demiş.. - Adam da; yanımda kalıyorlar demiş.. - Efendimiz; O zaman onlara hizmette kusur etme! onlara ömrün yettiğince bak! o sana yeter! demiş.. Güzel kardeşim; annem kimseyle geçinemiyor diyorsun! Eşinle annenin arasını düzeltmek onları iyi geçindirmek için hayli çaba sarf etmen gerekecek! Allah'tan sabır ve yardım iste.. Eşinin daha hoşgörülü olması, annenin de daha iyi daha anlaşılır bir insan olması için dua et ikisine de... Yapabileceğin şimdilik bu gibi geliyor bana... Şunu da unutmadan söyleyeyim; Hani dergaha gideyim orada hizmet filan demişsin ya, bence sen dergahı düşünmeden önce annenin hizmetinde kusur etmemeye çalış kardeşin olarak tavsiyem yukarıdaki verdiğim örnek bunun içindir... [B]Efendimiz'e bir kişi geldi ve sordu;[/B] - Ey Allah'ın resulü en çok kime hürmet edip, saygı göstereyim? - Efendimiz; Anne 'ne, Anne'ne, Anne 'ne dedi. üç defa... - Adam; daha sonra kim'e dedi... - Efendimiz; Baba'na dedi. Anne hakkı ödenmez, annene yapacağın her hizmet, her ilgi, alaka emin ol dergahta yapacaklarından, çok daha iyi gelecek, vicdanen daha iyi hissettirecek sana kendini... Allah'a emanet ol kardeşim.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Bari öbür tarafı kurtarsam.
Alt