Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Bari öbür tarafı kurtarsam.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sıradan biri" data-source="post: 88388" data-attributes="member: 8392"><p>36 yaşındayım.Bugüne kadar hep iyi olacak diye düşündüm.Ama iyiye giden bir şey yok.Battıkça battım bu dünyanın içine.Ne huzuru bulabildim nede mutluluğu.Çok dualarda ettim.Hem dünyalık hem ahiretlik ,değişen pek bir şey olmadı.Pek imanım da güçlü sayılmaz ,çocukluğumda sahip olduğum hidayette uçtu gitti,anlayacağınız battım günahın içinde şimdi evliyim eşim annemi istemiyor ,annemde pek uslu biri sayılmaz hani.Belkide bu anneye bakma sınavını da veremedim.kısacası bu dünyada bir huzur bulamadığım gibi öbür tarafta kayıp gidiyor elimden tepe talak cehennemin dibine gideceğim belki diyorum içimden ey gafil git konuş müdürünle çıkarsın seni işten, al tazminatını 30 35 bin lira eder.Hepsini ver annene ölene kadar yeter o ona.Sonra basıp gideyim Anadolu'da İslami samimi yaşayan bir dergaha orada hizmetçi olayım kapıda köpek olayım hatta bir hiç bir şey olayım bana bir doyumluk yemek versinler de yanlarında ölüp gideyim bari ve belki ahiretimi kurtarayım.Var mıdır böyle bir dergah gidilir mi , olur mu..?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sıradan biri, post: 88388, member: 8392"] 36 yaşındayım.Bugüne kadar hep iyi olacak diye düşündüm.Ama iyiye giden bir şey yok.Battıkça battım bu dünyanın içine.Ne huzuru bulabildim nede mutluluğu.Çok dualarda ettim.Hem dünyalık hem ahiretlik ,değişen pek bir şey olmadı.Pek imanım da güçlü sayılmaz ,çocukluğumda sahip olduğum hidayette uçtu gitti,anlayacağınız battım günahın içinde şimdi evliyim eşim annemi istemiyor ,annemde pek uslu biri sayılmaz hani.Belkide bu anneye bakma sınavını da veremedim.kısacası bu dünyada bir huzur bulamadığım gibi öbür tarafta kayıp gidiyor elimden tepe talak cehennemin dibine gideceğim belki diyorum içimden ey gafil git konuş müdürünle çıkarsın seni işten, al tazminatını 30 35 bin lira eder.Hepsini ver annene ölene kadar yeter o ona.Sonra basıp gideyim Anadolu'da İslami samimi yaşayan bir dergaha orada hizmetçi olayım kapıda köpek olayım hatta bir hiç bir şey olayım bana bir doyumluk yemek versinler de yanlarında ölüp gideyim bari ve belki ahiretimi kurtarayım.Var mıdır böyle bir dergah gidilir mi , olur mu..? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Bari öbür tarafı kurtarsam.
Alt