36 yaşındayım.Bugüne kadar hep iyi olacak diye düşündüm.Ama iyiye giden bir şey yok.Battıkça battım bu dünyanın içine.Ne huzuru bulabildim nede mutluluğu.Çok dualarda ettim.Hem dünyalık hem ahiretlik ,değişen pek bir şey olmadı.Pek imanım da güçlü sayılmaz ,çocukluğumda sahip olduğum hidayette uçtu gitti,anlayacağınız battım günahın içinde şimdi evliyim eşim annemi istemiyor ,annemde pek uslu biri sayılmaz hani.Belkide bu anneye bakma sınavını da veremedim.kısacası bu dünyada bir huzur bulamadığım gibi öbür tarafta kayıp gidiyor elimden tepe talak cehennemin dibine gideceğim belki diyorum içimden ey gafil git konuş müdürünle çıkarsın seni işten, al tazminatını 30 35 bin lira eder.Hepsini ver annene ölene kadar yeter o ona.Sonra basıp gideyim Anadolu'da İslami samimi yaşayan bir dergaha orada hizmetçi olayım kapıda köpek olayım hatta bir hiç bir şey olayım bana bir doyumluk yemek versinler de yanlarında ölüp gideyim bari ve belki ahiretimi kurtarayım.Var mıdır böyle bir dergah gidilir mi , olur mu..?