BANA GERİ KAFALI DİYORLAR..NİYE..MI?
Onlar gibi olmadığım için mi geri kafalıyım?
Batı medeniyetini taklit etmeye çalışarak ve hatta taklit etmeyi bile beceremeyerek ileri gidilemeyeceğini düşündüğüm için mi?
Gerçekten güçlü olabilmek için dinimize sarılmamız gerektiğini ve insanların ancak İslamın sarsılmaz temelleri üzerinde ayakta kalabileceklerini bildiğim için mi?
Kaderime bicilen rolu en guzel sekilde Rabbime teslim olarak Lutfun da hos Kahrinda diyerek kaderimi sorgulamadigim icin mi?
Başörtüsünü siyasi bir simge yada bişeylerin sembolü olarak takmadığım;sadece ALLAH emri ve onun rızası için taktığımdan dolayı mı?
çocuklarımı yuzme dersleri, yaninda islami okulla ve pazar gunu camiye gonderdigim icin mi?
Kizlarima namus edep, haya iffeti asiladigim ve onlari insanliga faydali birer insan olarak yetistirebilmek icin hafta sonlari ickili partilere gondermedigim icin mi?
Sarmaş dolaş olmuş birbirlerinin içine düşmüş kız ve erkekleri görünce rahatsız olduğum için mi?
Eğer böyleyse “evet ben geri kafalıyım.” Ve böyle olmaktan da gurur duyuyorum cunku Ben bir MUSLIMANIM Elhamdullilah...