Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Bana çağdışı diyorlarmış
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 55709" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Gecen gun bir toplantiya katildik tabii ben tesseturlu bir Hanim olunca biraz dikkat mi cekiyorum ne..</span></p><p><span style="color: Black">ordan bir musliman kardesim ahh 'çağdışı' dedigini duydugumda tebessum ettim..ve yanina gidip selam verip sohbette basladim..</span></p><p><span style="color: Black">çağ-in icindekiler ve disindakiler diye ikiye mi ayriliyoruz..tamam oyle olsun.. </span></p><p><span style="color: Black">cagin icindekiler ve onlar ne yapar, cagin disindakiler ve onlar ne yapar? diye bir bakip dusunelim mi dedim?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">çağdışı' deyip evladlarini sokaklara birakan bir milletin nesli ile ugrasmiyormuyuz? 14,16 yas arasindaki cocuklarin 800 tane cocugu koruyucu ailerde degil mi?</span></p><p><span style="color: Black">bu cocuklardan hangi birisi liseyi bitirip universiteye gidebilmistir?</span></p><p><span style="color: Black">Bu çağdışı' dediginiz cocuklarin kacta kaci Hayirli bir insan, evlad Anne olabilmistir?</span></p><p><span style="color: Black">kac tanesi escinsel, Aids, ve deprasyonda olup intihar tesebusunde bulunuyor.. bunu ben gibi çağdışı' biri degil istatikler konusuyor!!</span></p><p><span style="color: Black">Ote yandan ben gibi çağdışı' insanlarin cocuklarina bakin.. Allah korkusu ve Sevgisi ile hizmet vermekte..</span></p><p><span style="color: Black">Anne, babalarina, insanliga faydali olabilmek icin egitimlerini tahsil etmekte..</span></p><p><span style="color: Black">Burada Medeni denilen bir ulkede %80 aile cocuklarinin nerde oldugunu bilmez..</span></p><p><span style="color: Black">Benim KIZIM TIP fakultesinde okuyor 5 dakika gec kalmasi gerekli ise hemen tel acar haber veririr..</span></p><p><span style="color: Black">o zaman çağdışı' ve çağici yasiyanlari birakin da siz bu kavramlarin sizi nereye goturdugune bakin ..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Her yapıma itinayla yerleştirilen kadın unsuru, bir karakter olmaktan çok cinsel bir obje haline geldi. </span></p><p><span style="color: Black">Medeniyetimizin en güzel dönemlerinde el üstünde tutulan kadınlarımız, modern çağda toplumu daha iyi yönlendirmek ve şekillendirebilmek için vazgeçilmez bir araç haline geldi. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Evlerimizin baş tacı olan hanımlarımız, düzenin ellerinde bir silaha dönüştü. Kadını soydukça daha da çok modernleştiğini düşündü birileri. Ne kadar açıldıysak o kadar Batıya yaklaştık. </span></p><p><span style="color: Black">Özümüzden uzaklaştıkça daha da yükseldik. Anneler işe giderken, çocuklar da başka ellerde şekillenmeye mahkûm oldu. Yavrularımız başkalarının düşünceleriyle ve inançlarıyla şekillenirken, biz de düzene uyum sağlamak ve Batıya uymak adına kendimizin ve onların ahiretlerini dünyaya feda ettik. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Çok çok yetmiş-seksen yıl yaşayacağımız şu dünyada düşünme ve harekete geçme yetimizi gaflet uykularında kaybettik. Elimizden alınan maneviyatımızı aramayalım diye yeni ve sahte gündemler oluşturduk. Zaten süslü olan dünyayı süsledikçe süsledik. Ay ve yıldızlar her gece bahçelerimizi aydınlatırken, camlarımızdan onlara nispet edercesine yansıyan sahte ışıklar gözümüzü ve gönlümüzü aydınlattı.</span></p><p><span style="color: Black">diyerek yanindan ayrildim..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">anne baba bir arabanin ön tekerlegi gibidir onlar nereye arka teker oraya gider..</span></p><p><span style="color: Black">Biz cocuklarimiza iyi seyler ögretip iyi seylerle örnek olursak Insallah Rabbimin izniylede onlarda dogru yoldan ayrilmazlar..</span></p><p><span style="color: Black">Allahım cocuklarimizin imanını korusun, Allaha hamdolsun güzel evlatlarda yetişiyor .</span></p><p><span style="color: Black">RABBİM sayılarını artırsın tüm müslüman evlatlarına imanla dolu hayatlar nasip etsin</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 55709, member: 1049"] [COLOR="Black"]Gecen gun bir toplantiya katildik tabii ben tesseturlu bir Hanim olunca biraz dikkat mi cekiyorum ne.. ordan bir musliman kardesim ahh 'çağdışı' dedigini duydugumda tebessum ettim..ve yanina gidip selam verip sohbette basladim.. çağ-in icindekiler ve disindakiler diye ikiye mi ayriliyoruz..tamam oyle olsun.. cagin icindekiler ve onlar ne yapar, cagin disindakiler ve onlar ne yapar? diye bir bakip dusunelim mi dedim? çağdışı' deyip evladlarini sokaklara birakan bir milletin nesli ile ugrasmiyormuyuz? 14,16 yas arasindaki cocuklarin 800 tane cocugu koruyucu ailerde degil mi? bu cocuklardan hangi birisi liseyi bitirip universiteye gidebilmistir? Bu çağdışı' dediginiz cocuklarin kacta kaci Hayirli bir insan, evlad Anne olabilmistir? kac tanesi escinsel, Aids, ve deprasyonda olup intihar tesebusunde bulunuyor.. bunu ben gibi çağdışı' biri degil istatikler konusuyor!! Ote yandan ben gibi çağdışı' insanlarin cocuklarina bakin.. Allah korkusu ve Sevgisi ile hizmet vermekte.. Anne, babalarina, insanliga faydali olabilmek icin egitimlerini tahsil etmekte.. Burada Medeni denilen bir ulkede %80 aile cocuklarinin nerde oldugunu bilmez.. Benim KIZIM TIP fakultesinde okuyor 5 dakika gec kalmasi gerekli ise hemen tel acar haber veririr.. o zaman çağdışı' ve çağici yasiyanlari birakin da siz bu kavramlarin sizi nereye goturdugune bakin .. Her yapıma itinayla yerleştirilen kadın unsuru, bir karakter olmaktan çok cinsel bir obje haline geldi. Medeniyetimizin en güzel dönemlerinde el üstünde tutulan kadınlarımız, modern çağda toplumu daha iyi yönlendirmek ve şekillendirebilmek için vazgeçilmez bir araç haline geldi. Evlerimizin baş tacı olan hanımlarımız, düzenin ellerinde bir silaha dönüştü. Kadını soydukça daha da çok modernleştiğini düşündü birileri. Ne kadar açıldıysak o kadar Batıya yaklaştık. Özümüzden uzaklaştıkça daha da yükseldik. Anneler işe giderken, çocuklar da başka ellerde şekillenmeye mahkûm oldu. Yavrularımız başkalarının düşünceleriyle ve inançlarıyla şekillenirken, biz de düzene uyum sağlamak ve Batıya uymak adına kendimizin ve onların ahiretlerini dünyaya feda ettik. Çok çok yetmiş-seksen yıl yaşayacağımız şu dünyada düşünme ve harekete geçme yetimizi gaflet uykularında kaybettik. Elimizden alınan maneviyatımızı aramayalım diye yeni ve sahte gündemler oluşturduk. Zaten süslü olan dünyayı süsledikçe süsledik. Ay ve yıldızlar her gece bahçelerimizi aydınlatırken, camlarımızdan onlara nispet edercesine yansıyan sahte ışıklar gözümüzü ve gönlümüzü aydınlattı. diyerek yanindan ayrildim.. anne baba bir arabanin ön tekerlegi gibidir onlar nereye arka teker oraya gider.. Biz cocuklarimiza iyi seyler ögretip iyi seylerle örnek olursak Insallah Rabbimin izniylede onlarda dogru yoldan ayrilmazlar.. Allahım cocuklarimizin imanını korusun, Allaha hamdolsun güzel evlatlarda yetişiyor . RABBİM sayılarını artırsın tüm müslüman evlatlarına imanla dolu hayatlar nasip etsin[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Bana çağdışı diyorlarmış
Alt