Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bana biraz gökyüzü getir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 37747" data-attributes="member: 1043"><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Bana biraz gökyüzü getir </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Tek bir kelime bile konuşmadan </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Suyun kıyısında durup </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">İşaret ver kalbime </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Gözlerin hangi çiçekten renk almışsa </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Mecaz duruşuyla o dalga </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Beni de içine çağırsın </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Konuştukça azalıyor güzelliğim </span></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Dalından düşen bir yaprağın kaderini yaşıyorum </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Aynalar kırılınca </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Fotoğraflar da düşüyor suya </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Muğlak bir cümlenin peşine düşüp </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Üşüyorum </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Rüzgâra açık bir yanında oluyorum hayatın </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Merhametin, o ılık rüzgâr değmese yüzüme </span></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Elbet benim de kıyametim olacak </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Bedenimdeki dünya kokusu </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Kendime sapladığım bu bıçak bu ağrı </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Dışımdaki kalabalık içimdeki tenhalık </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Ne çok şey buluyor beni sen olmayınca... </span></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Bana kehanetler üzerine sorular sorma şimdi </span></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Sesim ki bir gölgenin rengine bürünüp </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Sana varlığını sunuyor </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Manolya! Yüz yıllık adresim </span></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Beni bana bırakma </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Bak, daracık merdivenlerinden çıkıyorum sarayına </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Düşebilirim sen olmasan </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Derin kuyulara </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Yeryüzü korkularına </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Ey bir yazın rüyasında </span></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Bir kere daha açan çiçek </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Her gölge varlığının esîridir </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Âşikâr kıl kendini </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Demli bir çay, biraz melâl </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Yetmiyor bu hayatı anlamaya </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">İstersen çocuk olur </span></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Defne ağaçlarını düşünürüm </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Meleklerin yaprakları altında </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Gizli duruşlarıyla oldukları yerde </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Beni kimseler bulamaz </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Uyurum suların serin yatağında </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">İstersen yolcu olurum dağlarında </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Kapında akşamları bürünüp sabahı beklerim </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Ey ay ışığı! Gökten bana bakan sûret </span></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Mürekkebi kurumadan şiirimin </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Bana bak </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange">Yeni açılmış bir güle benzesin yüzüm.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrange"></span></span><span style="color: DarkOrange">Mustafa özçelik.</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 37747, member: 1043"] [B][SIZE=3][COLOR=DarkOrange]Bana biraz gökyüzü getir Tek bir kelime bile konuşmadan Suyun kıyısında durup İşaret ver kalbime Gözlerin hangi çiçekten renk almışsa Mecaz duruşuyla o dalga Beni de içine çağırsın Konuştukça azalıyor güzelliğim [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=DarkOrange] Dalından düşen bir yaprağın kaderini yaşıyorum Aynalar kırılınca Fotoğraflar da düşüyor suya Muğlak bir cümlenin peşine düşüp Üşüyorum Rüzgâra açık bir yanında oluyorum hayatın Merhametin, o ılık rüzgâr değmese yüzüme [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=DarkOrange] Elbet benim de kıyametim olacak Bedenimdeki dünya kokusu Kendime sapladığım bu bıçak bu ağrı Dışımdaki kalabalık içimdeki tenhalık Ne çok şey buluyor beni sen olmayınca... [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=DarkOrange] Bana kehanetler üzerine sorular sorma şimdi [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=DarkOrange] Sesim ki bir gölgenin rengine bürünüp Sana varlığını sunuyor Manolya! Yüz yıllık adresim [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=DarkOrange] Beni bana bırakma Bak, daracık merdivenlerinden çıkıyorum sarayına Düşebilirim sen olmasan Derin kuyulara Yeryüzü korkularına Ey bir yazın rüyasında [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=DarkOrange] Bir kere daha açan çiçek Her gölge varlığının esîridir Âşikâr kıl kendini Demli bir çay, biraz melâl Yetmiyor bu hayatı anlamaya İstersen çocuk olur [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=DarkOrange] Defne ağaçlarını düşünürüm Meleklerin yaprakları altında Gizli duruşlarıyla oldukları yerde Beni kimseler bulamaz Uyurum suların serin yatağında İstersen yolcu olurum dağlarında Kapında akşamları bürünüp sabahı beklerim Ey ay ışığı! Gökten bana bakan sûret [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=DarkOrange] Mürekkebi kurumadan şiirimin Bana bak Yeni açılmış bir güle benzesin yüzüm. [/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkOrange]Mustafa özçelik.[/COLOR][/B][SIZE=5][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bana biraz gökyüzü getir
Alt