Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Bana bir Ben lazım...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 47221" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Bir gece vakti aldırış etmeden dalıyorum yine dipsiz kuyulara</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Susuz kuyuda buluyorum fersiz bedenimi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Bir ben varım şimdi birde yalnızlığımı paylaşan gözyaşlarım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Bir el arıyor gözlerim.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Uzatıyorum ellerimi boşluğa doğru</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Yusuf’u bulan bedeviler gibi umutla bakıyorum yarınlara</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Gayrı ihtiyarı bir ahvalle geri çeviriyorum utanılası ellerimi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Her ahımda ve figanımda göz pınarlarımın şakırdayışını işitiyor kulaklarım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Muallakta kalan düşüncelerimi toparlayamıyorum.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Ya ben yokum ya da yoklukta var oluyorum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">Bazen Yusuf’un iftiracısı oluyorum; onun hüzünüyle kahroluyorum. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">Bazende Leyla olup çöllerde arayışa giriyorum</span>.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red"><u></u></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red"><u>Ya ben Züleyha olup kendimi temize çıkartmalıyım ya da Leyla olup bekleyişlere dalmalıyım.</u></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red"><u></u></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">şimdi bu düşüncelerle kuyuda bir ben varım birde yeni yeni beliren yıldızlar</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Leyl’in karanlığına doğru ilerliyorum adım adım </span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Ve ben gözlerimle eteğime biriktiriyorum yıldızları.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Sonra yalnızlığıma katık ediyorum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Sevgiye susamış gönlüme sunuyorum onları.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Gönlüme ziyafet var yine bu gece</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Herkesten çok seviyorum </span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Bağrıma basıp kendimi beyhude bir çırpınışla avutuyorum.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Varsın avunsun gönlüm</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Varsın iştiyakı gelsin her gece</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Varsın beşerden gayrı dost edinsin kendine</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red"><u>Bana bir ‘’Ben’’ lazım</u></span> bir de beşerden öte yıldızlar.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 47221, member: 1043"] [FONT=Verdana][SIZE=3]Bir gece vakti aldırış etmeden dalıyorum yine dipsiz kuyulara Susuz kuyuda buluyorum fersiz bedenimi Bir ben varım şimdi birde yalnızlığımı paylaşan gözyaşlarım Bir el arıyor gözlerim. Uzatıyorum ellerimi boşluğa doğru Yusuf’u bulan bedeviler gibi umutla bakıyorum yarınlara Gayrı ihtiyarı bir ahvalle geri çeviriyorum utanılası ellerimi Her ahımda ve figanımda göz pınarlarımın şakırdayışını işitiyor kulaklarım Muallakta kalan düşüncelerimi toparlayamıyorum. Ya ben yokum ya da yoklukta var oluyorum [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red]Bazen Yusuf’un iftiracısı oluyorum; onun hüzünüyle kahroluyorum. Bazende Leyla olup çöllerde arayışa giriyorum[/COLOR]. [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red][U] Ya ben Züleyha olup kendimi temize çıkartmalıyım ya da Leyla olup bekleyişlere dalmalıyım. [/U][/COLOR] şimdi bu düşüncelerle kuyuda bir ben varım birde yeni yeni beliren yıldızlar Leyl’in karanlığına doğru ilerliyorum adım adım Ve ben gözlerimle eteğime biriktiriyorum yıldızları. Sonra yalnızlığıma katık ediyorum Sevgiye susamış gönlüme sunuyorum onları. Gönlüme ziyafet var yine bu gece Herkesten çok seviyorum Bağrıma basıp kendimi beyhude bir çırpınışla avutuyorum. Varsın avunsun gönlüm Varsın iştiyakı gelsin her gece Varsın beşerden gayrı dost edinsin kendine [COLOR=red][U]Bana bir ‘’Ben’’ lazım[/U][/COLOR] bir de beşerden öte yıldızlar.[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Bana bir Ben lazım...
Alt