Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Bağışla beni Rabbim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 54754" data-attributes="member: 3"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen">Bağışla beni Rabbim, tevekkülden başkası gelmiyor elimden.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Başkası yok elimde.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Şimdi elimden gelenlerin hepsi senin "El"inde.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Bağışla beni, göremedim.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Göremedim, nice ananın karnında nice karanlıklar içindeyken gün yüzüne çıkardığını bebelerin yüzünü.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Unuttum, çocuk tebessümlerini nice belirsizliklerden alıp güneşe erdirdiğini,</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Bilemedim, yüreğimizi yokluğun dehlizlerinden aşırıp aşkın vadisine eriştirdiğini.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Göremedim, her sabah yerin sükûnetini odamda ekmek gibi sımsıcak hazır ettiğini.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Her akşam yastıkta unuttuğum bedenimi sabah yeniden yanıma verdiğini göremedim.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Beni her sabah ihya ettiğini, bedenimi her an zaaflardan çıkardığını, varlığını her an yokluktan geri getirdiğini göremedim.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Göremedim Rabbim her günü ödünç verdiğini.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Göremedim, bağışla beni...</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Fakat, şimdi gördüklerim gösterdi bana hepsini</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Geç kaldım görmekte.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Tebessümü beton yığınları arasında sönen bebeler gördümse de,</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> biliyorum Senin El'inde şimdi hepsi ve sonsuz tebessümler verdin herbirine.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Sevinci soğuk topraklarda boğulmuş çocuklar gördümse de,</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> biliyorum Senin Rahmetinin kucağında hepsi ve bitmez sevinçler bağışladın herbirine.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Ümitleri bir apansız sarsıntıyla yıkılan insanları gördümse de,</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> biliyorum Senin Şefkatinin ikliminde âsûde ve mutlu her biri...</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Bağışla beni Rabbim, unuttum, isyanda kaldım.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Hatırlamadım verdiğini ve var kıldığını.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Elimden alınca verdiğini ve yokluğa yuvarladığında varlığımı</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Hatırladım ve ama geç hatırladım.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Gördüm, ama güç gördüm, acıyla gördüm.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Varlıkta kör oldum, yoklukta gördüm.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Bollukta unuttum, darlıkta hatırladım.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Affet beni Rabbim, bari, yoklukta Sana vardım.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Hiç olmazsa, hiçlikte seni andım.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Şimdi, bir tevekkül var elimde.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Başka herşey düştü, herşey yokluğa döküldü.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Hatırladım, elimdekiler de, ellerim de Senin Elinde.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Şimdi, dua sığıyor sadece avuçlarıma.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Sadece yakarış yakışıyor yakama.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Gözlerim müjdeni gözlüyor uzaktan.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Gönlüm hiç bitmez tesellini özlüyor.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Sen ki, unutmaktan alıkoydun, isyandan kurtardın beni Rabbim</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Şimdi isyandan koru beni Rabbim....</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Ve lûtfet ki, avuçlarında teselliden ötesi yok.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> Affet ki, elimde duâdan başkası yok.</span></span></em></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"> ALLAHIM Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı Eyle...duaa..</span></span></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 54754, member: 3"] [INDENT][FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen]Bağışla beni Rabbim, tevekkülden başkası gelmiyor elimden.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Başkası yok elimde.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Şimdi elimden gelenlerin hepsi senin "El"inde.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Bağışla beni, göremedim.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Göremedim, nice ananın karnında nice karanlıklar içindeyken gün yüzüne çıkardığını bebelerin yüzünü.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Unuttum, çocuk tebessümlerini nice belirsizliklerden alıp güneşe erdirdiğini,[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Bilemedim, yüreğimizi yokluğun dehlizlerinden aşırıp aşkın vadisine eriştirdiğini.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Göremedim, her sabah yerin sükûnetini odamda ekmek gibi sımsıcak hazır ettiğini.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Her akşam yastıkta unuttuğum bedenimi sabah yeniden yanıma verdiğini göremedim.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Beni her sabah ihya ettiğini, bedenimi her an zaaflardan çıkardığını, varlığını her an yokluktan geri getirdiğini göremedim.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Göremedim Rabbim her günü ödünç verdiğini.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Göremedim, bağışla beni...[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Fakat, şimdi gördüklerim gösterdi bana hepsini[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Geç kaldım görmekte.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Tebessümü beton yığınları arasında sönen bebeler gördümse de,[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] biliyorum Senin El'inde şimdi hepsi ve sonsuz tebessümler verdin herbirine.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Sevinci soğuk topraklarda boğulmuş çocuklar gördümse de,[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] biliyorum Senin Rahmetinin kucağında hepsi ve bitmez sevinçler bağışladın herbirine.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Ümitleri bir apansız sarsıntıyla yıkılan insanları gördümse de,[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] biliyorum Senin Şefkatinin ikliminde âsûde ve mutlu her biri...[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Bağışla beni Rabbim, unuttum, isyanda kaldım.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Hatırlamadım verdiğini ve var kıldığını.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Elimden alınca verdiğini ve yokluğa yuvarladığında varlığımı[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Hatırladım ve ama geç hatırladım.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Gördüm, ama güç gördüm, acıyla gördüm.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Varlıkta kör oldum, yoklukta gördüm.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Bollukta unuttum, darlıkta hatırladım.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Affet beni Rabbim, bari, yoklukta Sana vardım.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Hiç olmazsa, hiçlikte seni andım.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Şimdi, bir tevekkül var elimde.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Başka herşey düştü, herşey yokluğa döküldü.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Hatırladım, elimdekiler de, ellerim de Senin Elinde.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Şimdi, dua sığıyor sadece avuçlarıma.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Sadece yakarış yakışıyor yakama.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Gözlerim müjdeni gözlüyor uzaktan.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Gönlüm hiç bitmez tesellini özlüyor.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Sen ki, unutmaktan alıkoydun, isyandan kurtardın beni Rabbim[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Şimdi isyandan koru beni Rabbim....[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Ve lûtfet ki, avuçlarında teselliden ötesi yok.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] Affet ki, elimde duâdan başkası yok.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT] [FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] ALLAHIM Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı Eyle...duaa..[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT][/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Bağışla beni Rabbim
Alt