Selamün Aleyküm islamiforum ailem
Ben daha önce kendımle ilgi herşeyi yazmıstım. Babamla olan sıkıntımızı da eklemiştim. Babam artık iyice unutkan oldu bazen hatırlıyor çoğu zaman unutuyor. Zaten sinir hastasıydı artık iyice laf anlatamaz olduk. Annem bu durumda artık dayanamaz bir halde çünkü sürekli babamla evde ve 24 saat boyunca onunla başbaşa, annem nereye giderse babamda arkasında buna lavaboda dahil
anneme yıllardır çektiren babam, hastalığı nedeni ile daha zor bir durumda. Şu an annem bir çıkmazda, babamdan boşanmayı düşünüyor, yıllardır çektiği sıkıntılardan dolayı artık dolmuş durumda ama vicdanı boşanmasına mani oluyor. Çünkü biliyor ki babama annemden başka bakacak kimse yok. Anlıcanız annem babamdan ayrılırsa babama kardeşleride dahil kimse bakmaz. Hem rahatsızlığından dolayı hem de sinirli olmasından dolayı. Bense hem annem için üzülüyorum (yıllardır babam yüzünden yaşadığı sıkıntılardan dolayı) hem de babam için üzülüyorum (çünkü isteyerek hasta olmadı bu hastalığı Rabbim verdi). Babamın hatası, sağlığındayken anneme huzurlu bir evlılık yaşatmadı. Ben ve ablam şuan annemi etkılememek için yorum yapmıyoruz. Ama, lütfen bize anneme babama dua edin. Ailem için Rabbim neyi uygun gördüyse o olsun ve onu yaşayalım
selametle.

Ben daha önce kendımle ilgi herşeyi yazmıstım. Babamla olan sıkıntımızı da eklemiştim. Babam artık iyice unutkan oldu bazen hatırlıyor çoğu zaman unutuyor. Zaten sinir hastasıydı artık iyice laf anlatamaz olduk. Annem bu durumda artık dayanamaz bir halde çünkü sürekli babamla evde ve 24 saat boyunca onunla başbaşa, annem nereye giderse babamda arkasında buna lavaboda dahil