Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ayrılıktan bahsetme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kalbimin_sesinden" data-source="post: 16243" data-attributes="member: 1053"><p><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ayrılık...</span></span></em></p><p> </p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Ayrılıktan bahsetme ne olur hediye et özlemleri,</span></span></em></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Özlemler bekleyiş de olsa acı vermez kederleri,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Senin özleminle geçsin zamanım unuturum dertleri,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Lütfen! Hicranı takdim etme bana takdim et gülleri...</em></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Sen uzaklardasın biliyorum ama aslında yanımdasın,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Kalpler uzakları yanında eyler bilirsin kalpler solmasın,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Sevgiler günden güne açsın güller gibi asla donmasın,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Rabb'im Kerim ve büyük, bel ki bir gün yanımdasın...</em></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Ne olurdu şu zaman farklı aksaydı bana, ah ümitlerim,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Ne zaman bana uzak olacak dertlerim, kederlerim,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Ayrılık yıpratıyor beni, sızılardan sızılara yol alır kalbim,</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>Sen hicran'dan bahset, ben o yol üzerindeyim, ümidimi kesmedim...</em></span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><em>(kalbimin_sesinden / 31 Temmuz 2011 / İstanbul)</em></span></span></p><p> </p><p><!-- / message --><!-- sig --></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kalbimin_sesinden, post: 16243, member: 1053"] [I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ayrılık...[/SIZE][/FONT][/I] [I][SIZE=4][FONT=Palatino Linotype]Ayrılıktan bahsetme ne olur hediye et özlemleri,[/FONT][/SIZE][/I] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Özlemler bekleyiş de olsa acı vermez kederleri,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Senin özleminle geçsin zamanım unuturum dertleri,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Lütfen! Hicranı takdim etme bana takdim et gülleri...[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Sen uzaklardasın biliyorum ama aslında yanımdasın,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Kalpler uzakları yanında eyler bilirsin kalpler solmasın,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Sevgiler günden güne açsın güller gibi asla donmasın,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Rabb'im Kerim ve büyük, bel ki bir gün yanımdasın...[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Ne olurdu şu zaman farklı aksaydı bana, ah ümitlerim,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Ne zaman bana uzak olacak dertlerim, kederlerim,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Ayrılık yıpratıyor beni, sızılardan sızılara yol alır kalbim,[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I]Sen hicran'dan bahset, ben o yol üzerindeyim, ümidimi kesmedim...[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][I](kalbimin_sesinden / 31 Temmuz 2011 / İstanbul)[/I][/SIZE][/FONT] <!-- / message --><!-- sig --> [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ayrılıktan bahsetme
Alt