• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Aynı ruyayı yıllardır görmek

gönülzede

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum.. Ben yıllardır ayni rüyayı görüyorum, bazen ay farkıyla, bazen yılda bir. Ama on yıl öncede rüyamda ayni şekilde aslanlar görürdüm. Bu aslanlar genelde evimde olurdu, hep korkar, kapı ardindan yada uzaktan gizli onları izlerdim. Her rüyada acaba saldıracak mi derdim. Ama hiçbirinde saldırmadı çok sakindiler ve beni hic gormezlerdi. Dün gece ayni şekilde bir aydan sonra yine aslan gördüm. Ancak bu kez bir okulun bahçesinde çocuklara bakan fakat saldırmayan bir aslan. Sonra okula girdi. Ben koşarak kaçtım ama sakindi yine kimseye saldirmadi ben saklanacak yer bulacakken uyandım. Kaçarken ardimda değildi ama hep olduğu gibi onun yaşadığım yerde olduğunu bilip korkuyordum. Ben aslanları on yila yakindir boyle görürüm. İlk defa gerçekten merak ettim, bir anlamı olabilir mi..şimdiden Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve aleykümselam rüyaniz hayr olsun.
Sürekli aynı rüyayı görmek, sürekli aynı rüyayı gören kişiye bir mesaj verildiği anlamına gelmektedir.Allahu alem.

Rüyada aslan görmek;
Gerçek dünyada aslan, hayvanlar aleminin kralı olarak bilinir, aslan güç, cesaret, otoritenin simgesidir.

Rüyada aslan görmek bazende zorba, bilgili, zalim, cüretkâr, otoriter bir insane yada içinizde bulunan korkulara , delalet eder. endişe ve korkuyla uyuduğumda her daim aslanları görebilir ve korkabilirsiniz..

Rüyada aslan saldırısı görmek;
Bir aslanın size saldırdığını görmeniz, saldırıya uğramak, aslandan kaçmak, düşmanlarınız veya rakipleriniz tarafından size karşı kullanmayı düşündükleri gücün bir şekilde dönüp kendilerini vuracağını ancak her zaman dikkatli ve tetikte olmak gerektiğini ,korkulariniza esir olmayini temsil etmektedir.

Gördüğünüz rüyalar gerçek hayatında halletmen gereken zorluklar, aşman gereken engeller olduğunu,yenmen gerekli olan korkulari simgelemektedir.
korkularınızdan kaçmak yerine korkularınızla yüzleşin!yoksa sosyal fobiniz bu gündelik bir sorun haline gelir..

her şer de bile hayır vardır. Hak şerleri hayreyler Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler...
Her yiğitin gönlünde bir güzel her güzelin gönlünde bir aslan yatar...her şey sabır ve zaman ister..kardesim...
Allah cc.SİNELERİN ÖZÜNÜ BİLEN DEĞİLMİ?

içimizde hep iki aslan vardir..iyilik ve kötülük içimizde sürekli birbiri ile hep mücadele ederler. .
Ben hangisini daha cok beslersem o kazanır!
diyordu bir Hak dostu..
Anlıyoruz ki biz içimizde hangi yönümüzü beslersek, bizim hayatımıza da hâkim olan, beslediğimiz o yönümüz olacaktır.
Olayları izlerken baktığımız pencere çok önemli. Beslediğimiz yönümüzle görüyoruz karşımızdakini. Öyle değerlendiriyoruz, yargılıyoruz.

gönülzede

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun haklısınız, sıkıntılı zamanlarımda görüyor olabilirim, endişe ve korkuyla uyuduğumda her daim aslanları görüyorum.

Üst Alt