Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Aynalar bakmayın yüzüme dik dik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="vaveyla" data-source="post: 35137" data-attributes="member: 12"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: brown">Aynalar</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Aynalar, bakmayın yüzüme dik dik; </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">İste yakalandık, kelepçelendik! </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Çıktınız umulmaz anda karsıma,</span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Başımın tokmağı indi başıma. </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Suratımda her suç bir ayrı imza</span> <span style="font-size: 15px">,</span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Benmişim kendime en büyük ceza! </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Ey dipsiz berraklık, ulvi mahkeme! </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Acı, hapsettiğin sefil gölgeme! </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Nur topu günlerin kanına girdim. </span><span style="font-size: 15px"></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Kutsi emaneti yedim, bitirdim. </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Doğmaz güneşlere bağlandı vade; </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Dişlerinde, köpek nefsin, irade. </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Günah</span> <span style="font-size: 15px">, gunah, hasad yerinde demet; </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Merhamet, sucumdan aşkın merhamet! </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Olur mu, dünyaya indirsem kepenk: </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Gözyaşı döksem, Nuh tufanına denk? </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Çıkamam</span> <span style="font-size: 15px">, aynalar, aynalar zindan. </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Bakamam, aynada, aynada vicdan; </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Beni beklemeyin, o bir hevesti; </span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px">Gelemem, aynalar yolumu kesti. </span></em></span> </p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"></p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Necip Fazıl Kısakürek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vaveyla, post: 35137, member: 12"] [CENTER][B][SIZE=4][COLOR=brown]Aynalar[/COLOR][/SIZE][/B] [FONT=Georgia][I][SIZE=4]Aynalar, bakmayın yüzüme dik dik; İste yakalandık, kelepçelendik! Çıktınız umulmaz anda karsıma,[/SIZE][SIZE=4] Başımın tokmağı indi başıma. Suratımda her suç bir ayrı imza[/SIZE] [SIZE=4],[/SIZE][SIZE=4] Benmişim kendime en büyük ceza! Ey dipsiz berraklık, ulvi mahkeme! Acı, hapsettiğin sefil gölgeme! Nur topu günlerin kanına girdim. [/SIZE][SIZE=4] Kutsi emaneti yedim, bitirdim. Doğmaz güneşlere bağlandı vade; Dişlerinde, köpek nefsin, irade. Günah[/SIZE] [SIZE=4], gunah, hasad yerinde demet; Merhamet, sucumdan aşkın merhamet! Olur mu, dünyaya indirsem kepenk: Gözyaşı döksem, Nuh tufanına denk? Çıkamam[/SIZE] [SIZE=4], aynalar, aynalar zindan. Bakamam, aynada, aynada vicdan; Beni beklemeyin, o bir hevesti; Gelemem, aynalar yolumu kesti. [/SIZE][/I][/FONT] [CENTER] [/CENTER] Necip Fazıl Kısakürek[/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Aynalar bakmayın yüzüme dik dik
Alt