Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
ayna görüneni gösterir ya görünmiyeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 47618" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Ahh kardesim.."hatalarımıza devam etmeye gerek yok..."</span></p><p><span style="color: black">amenna...</span></p><p><span style="color: black">Mutluyum ! Çünkü; yol yakınken dönüşlerim var... </span></p><p><span style="color: black">yol yakinken beni hep uyaracak Gonul dostlarimi Rabbim KAPIMA gondermistir..</span></p><p><span style="color: black">Soyliyene degil hep Soyletene sukr etmisim..</span></p><p><span style="color: black">senin benim..onun dusuncesi bakis acisi degisebilir..ama Hak ve hakikat hep aynidir..O videonun islami bir sitede olmamasi gerekli idi..</span></p><p><span style="color: black">.HAKLISINIZ..hep derim ya Eyy Rabbim beni vicdanimda adil olmaktan ayirma.</span></p><p><a href="https://www.islamiforumlar.net/dok-icini-rahatla/" target="_blank"><span style="color: black"><strong>Dök içini rahatla</strong> </span></a><span style="color: black">bolumunde Sizin hakkinizda yazmistim...</span></p><p><span style="color: black">fakat su da varki..YAZILARIMDA bazen..ruhumdaki Melek ile Nefsimdeki..şeytan ile arasinda kalan benligim </span></p><p><span style="color: black">samimi olarak dile geliyor...ve ben sadece gozyaslarim ile yaziyorum..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 47618, member: 1049"] [COLOR=black]Ahh kardesim.."hatalarımıza devam etmeye gerek yok..."[/COLOR] [COLOR=black]amenna...[/COLOR] [COLOR=black]Mutluyum ! Çünkü; yol yakınken dönüşlerim var... [/COLOR] [COLOR=black]yol yakinken beni hep uyaracak Gonul dostlarimi Rabbim KAPIMA gondermistir..[/COLOR] [COLOR=black]Soyliyene degil hep Soyletene sukr etmisim..[/COLOR] [COLOR=black]senin benim..onun dusuncesi bakis acisi degisebilir..ama Hak ve hakikat hep aynidir..O videonun islami bir sitede olmamasi gerekli idi..[/COLOR] [COLOR=black].HAKLISINIZ..hep derim ya Eyy Rabbim beni vicdanimda adil olmaktan ayirma.[/COLOR] [URL="https://www.islamiforumlar.net/dok-icini-rahatla/"][COLOR=black][B]Dök içini rahatla[/B] [/COLOR][/URL][COLOR=black]bolumunde Sizin hakkinizda yazmistim...[/COLOR] [COLOR=black]fakat su da varki..YAZILARIMDA bazen..ruhumdaki Melek ile Nefsimdeki..şeytan ile arasinda kalan benligim [/COLOR] [COLOR=black]samimi olarak dile geliyor...ve ben sadece gozyaslarim ile yaziyorum..[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
ayna görüneni gösterir ya görünmiyeni
Alt