Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ateşlerin içinde yanan gibi yan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 50388" data-attributes="member: 1043"><p><span style="color: RoyalBlue"><p style="text-align: center"></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Ey nefsim dinle beni sana yan diyorum.</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Ateşlerin içinde yanan gibi yan.</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">O’na can diyorum anla beni,</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Canımın da içinde canan gibi can..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Yaprak düşerse dalından isyana,</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Öğütülürse yaz akşamları sevda sözcüklerinde</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Temmuz Ağustos uzaklaşırsa</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Yani bir sonbaharsa iklim, Ağlama..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">El yapımı zanlar hükmederse uzun gün dostluklarına</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Gece başucundan uykusuzluk ekerse gözbebeklerinin vadisine</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Yüreğinin yıldızları kulağına fısıldayıp işte ağlama vakti derse</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Sen yine de ağlama..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Çünkü bize ağlamak düşmez..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Ağlama..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Bize yürümek düşer sevgilinin ardından</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Sadece ağlamak yetmez..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Güzeldir hayranı olmak Nebinin</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Ama sadece hayranlık yetmez..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Onun gibi olmadıktan sonra bu yol ilelebet bitmez..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Ağaç gölgesinde gölgelenip yoluna devam eden yolcu gibi olmak vardı..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">O’nun gibi olmak..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Şu geçen ömründe nelere kandın..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Sen ki dünyanın süsüne aldandın..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Yandın ağladın yine de uslanmadın..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Nereye bu gidiş?</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Nereye ey yolcu?</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Ey nefsim beni dinle yan diyorum sana</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Ateşlerin içinde yanan gibi yan</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Can diyorum O’na anla beni</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Canımın içinde canan gibi can..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Alev sararda gözlerimi..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Bir rüzgar soğutmaya çalışır..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Zamanla alevlere o rüzgarda alışır..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Bilemez ki bu dünyanın bir oyunu..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Bilemez ateşin içimde olduğunu..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Hala yanmaktadır gözbebeklerim..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Ve ben ateşten bir mektup oldumda</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Özgürlüğümü yaktım dünya adına..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">O’nun adına adımı yaktım..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Ve artık adına ortaktım..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Rüzgarsa dilbeste olmuştu nara</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Söndürme gözyaşlarında..Ağlama..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Çünkü bize ağlamak düşmez..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Ağlama..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Bize yürümek düşer sevgilinin ardından</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Sadece ağlamak yetmez..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Güzeldir hayranı olmak nebinin</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Ama sadece hayranlık yetmez..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Onun gibi olmadıktan sonra bu yol ilelebet bitmez..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Ağaç gölgesinde gölgelenip yoluna devam eden yolcu gibi olmak vardı..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">O’nun gibi olmak..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Şu geçen ömründe nelere kandın..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Sen ki dünyanın süsüne aldandın..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Yandın ağladın yine de uslanmadın..</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Nereye bu gidiş?</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Nereye ey yolcu?</p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: RoyalBlue">Dursun Ali Erzincanlı</p><p></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 50388, member: 1043"] [COLOR="RoyalBlue"][CENTER] Ey nefsim dinle beni sana yan diyorum. Ateşlerin içinde yanan gibi yan. O’na can diyorum anla beni, Canımın da içinde canan gibi can.. Yaprak düşerse dalından isyana, Öğütülürse yaz akşamları sevda sözcüklerinde Temmuz Ağustos uzaklaşırsa Yani bir sonbaharsa iklim, Ağlama.. El yapımı zanlar hükmederse uzun gün dostluklarına Gece başucundan uykusuzluk ekerse gözbebeklerinin vadisine Yüreğinin yıldızları kulağına fısıldayıp işte ağlama vakti derse Sen yine de ağlama.. Çünkü bize ağlamak düşmez.. Ağlama.. Bize yürümek düşer sevgilinin ardından Sadece ağlamak yetmez.. Güzeldir hayranı olmak Nebinin Ama sadece hayranlık yetmez.. Onun gibi olmadıktan sonra bu yol ilelebet bitmez.. Ağaç gölgesinde gölgelenip yoluna devam eden yolcu gibi olmak vardı.. O’nun gibi olmak.. Şu geçen ömründe nelere kandın.. Sen ki dünyanın süsüne aldandın.. Yandın ağladın yine de uslanmadın.. Nereye bu gidiş? Nereye ey yolcu? Ey nefsim beni dinle yan diyorum sana Ateşlerin içinde yanan gibi yan Can diyorum O’na anla beni Canımın içinde canan gibi can.. Alev sararda gözlerimi.. Bir rüzgar soğutmaya çalışır.. Zamanla alevlere o rüzgarda alışır.. Bilemez ki bu dünyanın bir oyunu.. Bilemez ateşin içimde olduğunu.. Hala yanmaktadır gözbebeklerim.. Ve ben ateşten bir mektup oldumda Özgürlüğümü yaktım dünya adına.. O’nun adına adımı yaktım.. Ve artık adına ortaktım.. Rüzgarsa dilbeste olmuştu nara Söndürme gözyaşlarında..Ağlama.. Çünkü bize ağlamak düşmez.. Ağlama.. Bize yürümek düşer sevgilinin ardından Sadece ağlamak yetmez.. Güzeldir hayranı olmak nebinin Ama sadece hayranlık yetmez.. Onun gibi olmadıktan sonra bu yol ilelebet bitmez.. Ağaç gölgesinde gölgelenip yoluna devam eden yolcu gibi olmak vardı.. O’nun gibi olmak.. Şu geçen ömründe nelere kandın.. Sen ki dünyanın süsüne aldandın.. Yandın ağladın yine de uslanmadın.. Nereye bu gidiş? Nereye ey yolcu? Dursun Ali Erzincanlı[/CENTER][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ateşlerin içinde yanan gibi yan
Alt