Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Aşkı Bilenlere
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 34917" data-attributes="member: 1222"><p><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em><p style="text-align: center"></p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Yüreğimin duvarları arasında kefenledim düşlerimi.</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em></p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Artık paylaşacak bir şey kalmadığını bilmek o kadar acıttı ki beni. </p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Belki de bu yüzden keyifsiz kelimelerim.</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em></p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Belki de bu yüzden ilk defa mektup yazıyorum.</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Sahiplen...</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em></p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Beni anlamak zordu, çözemedim kendimi.</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Çözsem, sana kalmayacaktı anlamsızlıklar. </p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Beklediğim ne idi? bu bile yanıtsız bir soruydu sanırım...</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em></p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Hicran düşüyor geceye denizin karasından.</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Denize en çok ben kara kattım.</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Sense kül...</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Neyse, karıştırmayalım karayı külü...</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em></p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Kalmıyor bir şey arkamda ben giderken. </p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Senden aldıklarım olsaydı da onları bıraksaydım sana. </p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Kurumuş papatyalardan, kokusu hala saklı bir taç yapsaydın da bana, zarfın içine </p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>onu da koysaydım. </p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Ama yok, yok işte...</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em></p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Sakladım seni içimde.</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em></p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Senden izin almadım ama aldım seni ve gidiyorum.</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em></p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Bir de gölgeler geliyor peşim sıra. </p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Hangisi aslım o da yanıtsız... </p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Ben, ben galiba dayanamıyorum artık... </p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Yok, bu öyle her zamankinden değil.</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em></p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Keyifsiz bir gecede, söylenecekleri söylemeleri beceremeyip, ardımdan dualar okunarak </p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>gidiyorum...</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em></p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Gel de toprak at üzerime...</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em></p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Yorgunsan ve kolun ağrıyorsa eğer, bana yaşamak için bir neden söyle..</p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em></p></em></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: DimGray"><span style="font-size: 15px"><em>Ben giderken çaresiz, hasret olmasın yüreğine...</p><p></em></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 34917, member: 1222"] [COLOR=DimGray][SIZE=4][I][CENTER] Yüreğimin duvarları arasında kefenledim düşlerimi. Artık paylaşacak bir şey kalmadığını bilmek o kadar acıttı ki beni. Belki de bu yüzden keyifsiz kelimelerim. Belki de bu yüzden ilk defa mektup yazıyorum. Sahiplen... Beni anlamak zordu, çözemedim kendimi. Çözsem, sana kalmayacaktı anlamsızlıklar. Beklediğim ne idi? bu bile yanıtsız bir soruydu sanırım... Hicran düşüyor geceye denizin karasından. Denize en çok ben kara kattım. Sense kül... Neyse, karıştırmayalım karayı külü... Kalmıyor bir şey arkamda ben giderken. Senden aldıklarım olsaydı da onları bıraksaydım sana. Kurumuş papatyalardan, kokusu hala saklı bir taç yapsaydın da bana, zarfın içine onu da koysaydım. Ama yok, yok işte... Sakladım seni içimde. Senden izin almadım ama aldım seni ve gidiyorum. Bir de gölgeler geliyor peşim sıra. Hangisi aslım o da yanıtsız... Ben, ben galiba dayanamıyorum artık... Yok, bu öyle her zamankinden değil. Keyifsiz bir gecede, söylenecekleri söylemeleri beceremeyip, ardımdan dualar okunarak gidiyorum... Gel de toprak at üzerime... Yorgunsan ve kolun ağrıyorsa eğer, bana yaşamak için bir neden söyle.. Ben giderken çaresiz, hasret olmasın yüreğine...[/CENTER] [/I][/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Aşkı Bilenlere
Alt