Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Aşka yaşın tutmuyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 38615" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ey..! şehir..şehriyar ızmir</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Kanayan ve kanadıkça güzelleşen şehir</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Körfezine vurmuş bir erkek ölüsüyüm</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">şimdi; anaların doğurmuyor</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">yabancı yüzüm suyunda aksini bulmuyor</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Vur yüzüme</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">savur beni gavur</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">De ki; Aşka yaşın tutmuyor</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Siz de biliyorsunuz ey..! şehir ahalisi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Sivilceli sultanlar</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Etiket bakışlılar</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Kuyruk akşamları</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Otobüs durakları</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Pasaport kaçamakları</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">siz de biliyorsunuz</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ben bu kentin çözülmemiş diliyim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Size bildik sokaklara serseriyim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">"Beni sarışın meleklere</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Kumral sorularla sorun"</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ben martı kanadında kara</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Serçe yürekli korkunç biriyim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ey..! akşam ..Ey..! batan..</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Ey..! ufkumda solan nar çiçeğim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Çözüyorum bulutlardan kırmızı entarini</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Eteklerinde namus gibiyim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Kaçarım şimdi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Kimim kimsem bir kız ismi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Göğsümü Fırat’a</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Aşkımı Sırat’a saklar gibiyim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Vur yüzüme</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Savur beni gavur</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">De ki; Aşka yaşın tutmuyor.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed">Alıntı..</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkRed"> </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 38615, member: 1043"] [CENTER][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Ey..! şehir..şehriyar ızmir Kanayan ve kanadıkça güzelleşen şehir Körfezine vurmuş bir erkek ölüsüyüm şimdi; anaların doğurmuyor yabancı yüzüm suyunda aksini bulmuyor Vur yüzüme savur beni gavur De ki; Aşka yaşın tutmuyor Siz de biliyorsunuz ey..! şehir ahalisi Sivilceli sultanlar Etiket bakışlılar Kuyruk akşamları Otobüs durakları Pasaport kaçamakları siz de biliyorsunuz Ben bu kentin çözülmemiş diliyim Size bildik sokaklara serseriyim "Beni sarışın meleklere Kumral sorularla sorun" Ben martı kanadında kara Serçe yürekli korkunç biriyim Ey..! akşam ..Ey..! batan.. Ey..! ufkumda solan nar çiçeğim Çözüyorum bulutlardan kırmızı entarini Eteklerinde namus gibiyim Kaçarım şimdi Kimim kimsem bir kız ismi Göğsümü Fırat’a Aşkımı Sırat’a saklar gibiyim Vur yüzüme Savur beni gavur De ki; Aşka yaşın tutmuyor. Alıntı.. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Aşka yaşın tutmuyor
Alt